Izvor:
05.06.2017 u 15:17
0

HOROSKOP OTKRIVA: Da li ćete imati para ovog meseca?

Da li će vam ovaj jun biti dobar za novčanik ili ne? Horoskop vam može pomoći da to otkrijete. Astrolozi kažu da je ovaj jun kao stvoren za otkrivanje skrivenog blaga budući da će Merkur da se pridruži Suncu 6. juna.

Ovan

Dopustite da ovomesečna infuzija vazdušnih znakova pomogne da ugasite vatru na poslu i donese vam preko potrebnu novu perspektivu na bitnom projektu.

Bik

Iako vam je inače lakše da držite svoja osećanja skrivena, jun će od vas tražiti da reskirate i da se poigrate sa svojim pristupom novcu i napravite neke rizične poteze. Predložite nove projekte ili ideje na poslu bez previše analiziranja i vaše ideje će pasti na plodno tlo.

Blizanci

S Merkurom koji ovaj mesec ulazi u vaš znak vreme je da usavršite svoje veštine i da se fokusirate na jedno područje u kojem ćete postati broj jedan. Uverite se da možete da smanjite opseg vaših interesa, ne gubeći iz vida stvari koje su vam najbitnije. Rezultat fokusiranja je da ćete povećati svoje mogućnosti zarade.

Rak

S Marsom koji ovaj mesec ulazi u vaš znak, vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti i počnete da se igrate, piše 24sata. Organizujte roštilje, idite na ručkove ili večere i putem svojih socijalnih kontakata ostvarite nove finansijske rezultate.

Lav

Iako uvek volite da vaš tim vodite srčano i s puno, ovaj mesec bi trebalo da prepustite uzde nekom drugom i da analizirate prošle aktivnosti, alli i da se pripremite za neke nove. Žrtvujte malo ega za timski rezultat, isplatiće se.

Devica

Jun nije dobar mesec za Device. S Merkurom koji vlada ovim znakom, koji će voditi "predstavu" u junu, device će osećati mentalnu iscrpljenost i umor. Usporite sa svim projektima koje istovremeno gurate i opustite se. Vrlo verojatno će vam pasti u krilo neočekivana ponuda ili izazov koji bi mogao da vam donese lepu zaradu.

Vaga

S Jupiterom u centru vašeg znaka, ovaj mesec je stvoren za isprobavanje novih stvari koji donose veliki potencijal i mogućnost zarade. Iako se te nove stvari i izazovi možda ne pokažu u obliku u kojem ste ih očekivali, vreme je da ih prihvatite i napravite najbolje s njima što možete.

Škorpija

Ponekad imate tendenciju da "zakopavate" sve svoje resurse, ali ovaj mesec biće potrebno da, zbog svojih skrivenih motiva i želja, potražite finansijsku pomoć u svojoj okolini.

Strelac

S punim mesecom u vašem znaku, vreme je da sve svoje ovogodišnje uspehe nagradite velikom gozbom, koja bi trebalo da vas pripremi za sledeću šemu iz snova.

Jarac

U junu dopustite blizanačkom mladenačkom sjaju da umiri vašu staru dušu. Igra će vas zapravo odvesti dublje u ozbiljni posao koji ste došli da obavite. Setite se one mladenačke strasti koja je gorela u vama i dopustite joj da se ponovo zagreje.

Vodolija

Uživajte u svim mogućim rešenjima za novčane izazove ovog meseca, ali nemojte razvijati dugoročne linearne planove kako do novca. Započnite neke honorarne poslove ili svoj vlastiti projekat. Novac "sa strane" bi vam uskoro mogao postati dobar izvor zarade.

Ribe

U junu će Neptun biti pozicioniran retrogradno u vašem znaku, a to je dobro vreme da dobro razmislite o vašim pretpostavkama i iluzijama o vašim mogućnostima zarade. Vežbajte život u stvarnom svetu i osmislite finansijski plan koji ćete moći da pratite svakodnevno, bez da žrtvujete vašu mističnu stranu ličnosti i snove.

alo.rs
foto:Twitter/New Day

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter