Izvor:
06.06.2017 u 22:03
0

KADA SE ZALJUBITE, ŠALJETE OVE ZNAKE: Bik postaje ljubomoran, Strelac zapostavlja sve ostalo!

Svi mogu da vide da ste zaljubljeni – sem vas samih.

Iako se trudimo da sakrijemo osećanja i ne pokazujemo svima da smo zaljubljeni, jasno je ko dan – ljubav je zakucala na vaša vrata.

Ma koliko se trudili da ubedite sebe da u pitanju nije ljubav, ove znakove ne možete da kontrolišete.

Ovan

Toliko poričete svoja prava osećanja da počinjete da optužujete sve za laži kada spomenu temu zaljubljenosi. naravno, kada neko spomene ime vaše ljubavi, jasno osećate kako vam je srce preskočilo jedan otkucaj.

Bik

Iznenađujete sebe ljubomorom i pokušavate da racionalizujete osećanja. Niste zaista ljubomorni, već samo zabrinuti kao i svaki dobar prijatelj. Ipak, od osećanja nema bežanja i to odlično znate jer želite da stalno dodirujete osobu koju volite.

Blizanci

Kada ste u blizini osobe koju volite nemate problem da ispoljite svoju pravu ličnost jer kada ste u društvu osobe koju volite to vas motiviše da budete bolji. Želite da samo da pričate sa njom i nije vam toliko bitan seks.

Rak

Kada upoznate svoju potencijalnu ljubav imate osećaj da istog trenutka možete da im verujete i spuštate svoj gard. Odmah ćete poželeti da sa toj osobi poverite sve tajne i stvari koje nikome nikada niste rekli.

Lav

Toliko ćete se diviti osobi koju volite da ćete dati sve do sebe da budete kao ona. Impreiosniraće vas sve – od inteligencije do divne ličnosti. I ne samo to, postaraćete se da joj to stavite i do znanja.

Devica

Obožavaćete sve u veyi sa tom osobom iako ste veoma kritični prema sebi i svima drugima. Pratićete je na društvenim mrežama i želeti da što pre saznate sve što možete o njoj kako biste mogli da zamislite zajednički život.

Vaga

Daćete sve od sebe da se brinete o toj osobi – bilo da ona to traži ili ne. Stalno ćete razmišljati o njenom dobrostanju i gledaćete da svaki vaš potez bude najbolji za nju.

Škorpija

Ljubav vas neviđeno plaši. Znate da, ako sebi priznate sve emocije koje ste sakrili – život će vam se iz korena promeniti. Želećete samo da se brinete o njenoj sreći i pokušavaćete da svaki slobodan trenutak provodite zajedno.

Strelac

Usporićete sve svoje planove jer želite da budete zajedno – i fizički i emotivno. Trudićete se da ubedite sebe da to nije ljubav već samo požuda. Ali već znate o čemu se stvarno radi.

Jarac

Gledaćete da odgurnete soobu koju volite što dalje od sebe i bićete hladni i udaljeni. Međutim, smešna stvar je to što jedva čekate naredni zajednički razgovor i trenutak.

Vodolija

Nećete biti ni svesni, ali ceo svoj život ćete podrediti osobi koju volite. Kupovaćete njenu omiljenu hranu, slušati njenu omiljenu muziku i posećivati mesta koja voli. Budućnost je za vas već isplanirana.

Ribe

Preko noći ćete postati advokat svoje ljubavi i davaćete sve od sebe da rešite sve probleme sa kojima se možda suočava kako bi bila srećna i zadovoljna. Podsvesno nećete moći da prestanete da mislite o njoj i postaće vaša životna inspiracija.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/BILD_Lifestyle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter