Izvor:
08.06.2017 u 12:23
0

HOROSKOP ZA 8. JUN: Blizance očekuje nova poslovna saradnja, Ovnu se smeši ljubavna romansa! (foto)

Ovan
POSAO: Ne očekuju vas preterano važna dešavanja na poslovnom planu. Pred vama je opuštena atmosfera. Moguće je da ćete ranije završiti sa obavezama. LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Strelca. Vas dvoje možete biti veoma dobar par. Po temperamentu se veoma poklapate. ZDRAVLJE: Proverite holesterol za svaki slučaj iako generalno ne bi trebalo da imate probleme.
Bik
POSAO: Očekuju vas manje promene vezane za polje zarade. Ukoliko budete bili dovoljno racionalni, sve će se dobro završiti. LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi i lepo vam je kada ste sami sa sobom. Još uvek ne planirate neku novu vezu. Vaši prijatelji vam sada znače više nego bilo šta. ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni da uživate u lepom danu. Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme.
Blizanci
POSAO: Moguće je da razmišljate o sklapanju neke nove saradnje. Pred vama je zanimljiv period u kom možete postići dosta toga. LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam pokaže svoje iskrene emocije, ali vi kao da ne reagujete na pravi način na to. Potrudite se da imate malo više sluha i razumevanja za njene potrebe. ZDRAVLJE: Ukoliko imate manje probleme sa metabolizmom, prijaće vam da počnete da unosite više vode.

Rak

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo posla. Moguće je da ćete raditi prekovremeno ili ćete jednostavno biti preokupirani. Takav tempo vam odgovara. LJUBAV: Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, možete da očekujete neki lep predlog voljene osobe. Pred vama je zanimljiv dan i romantična atmosfera u kojoj možete uživati. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

Lav

POSAO: Tokom današnjeg dana bićete u prilici da ispravite neke greške koje ste ranije pravili. Pred vama je period u kom se poslovna situacija može preokrenuti nabolje. LJUBAV: Pred vama su nova, uzbudljiva dešavanja na ljubavnom polju. Moguće je poznanstvo s nekom atraktivnom osobom koja će na prvi pogled privući vaše interesovanje. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak ako ste ranije imali nekih problema s tim.

Devica
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete priliku da poboljšate neke uslove poslovanja. LJUBAV: Povremeno sumnjate u svoje emocije, ali nakon dužeg analiziranja i preispitivanja dolazite do zaključka da ste ipak na pravom mestu. Svaka veza prolazi kroz razne faze. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom, pa se potrudite da prilagodite ishranu potrebama svog organizma.
Vaga
POSAO: Očekuje vas poslovno putovanje na kom možete biti veoma uspešni. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ostavili dobar utisak u novom okruženju. LJUBAV: Novo poznanstvo s jednom osobom u vama budi i privlačnost i nemir. Niste sigurni šta će presuditi. Moguće je da ćete na kraju ipak rešiti da se upustite u vezu s njom. ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim sinusima, sem toga ne bi trebalo da imate veće probleme.
Škorpija
POSAO: Dolazite do manje zarade i zadovoljni ste zbog toga. Važno vam je da bilo kakav pomak napravite kako biste se osećali bolje. LJUBAV: Imate utisak da je došlo vreme da sa voljenom osobom ostvarite još ozbiljniji odnos. Pričate o zajedničkoj budućnosti i priželjkujete nova, lepa dešavanja zajedno. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete u narednom periodu rešiti neki zdravstveni problem koji vas je mučio ranije.
Strelac
POSAO: Moguće je da će se tokom današnjeg dana spontano rešiti neki problemi koji vas ranije zabrinjavali. Pred vama je povoljna situacija kad je u pitanju poslovno polje. LJUBAV: U svakoj situaciji reagujete impulsivno i emotivno, vaš partner zna da ste uvek iskreni i da ne skrivate ništa od njega. Možete imati dobar odnos u budućnosti. ZDRAVLJE: Mogući su problemi s vrtoglavicom. Ne izbegavajte redovne obroke i proveravajte pritisak.
Jarac
POSAO: Imate neke ideje koje ne možete da sprovedete u delo preko noći. Dajte sebi vremena da se neke stvari iskristališu. Značiće vam i savet iskusnijeg kolege. LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba s kojom imate neki vid tajne komunikacije. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati priliku za susret s njom. ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji, koja vam je s vremena na vreme nešto slabija.
Vodolija
POSAO: Postoje neke važne informacije koje su došle do vas, a koje želite da zadržite za sebe. Vreme je da napravite novu poslovnu strategiju koja će biti bolja od prethodne. LJUBAV: Očekuje vas veoma opuštena komunikacija s osobom s kojom flertujete već neko vreme. Sve ste bliži jedno drugome. Uskoro ćete imati priliku za početak veze. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja nema naglašenih problema.
Vodolija
POSAO: Postoje neke važne informacije koje su došle do vas, a koje želite da zadržite za sebe. Vreme je da napravite novu poslovnu strategiju koja će biti bolja od prethodne. LJUBAV: Očekuje vas veoma opuštena komunikacija s osobom s kojom flertujete već neko vreme. Sve ste bliži jedno drugome. Uskoro ćete imati priliku za početak veze. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja nema naglašenih problema.
Kurir
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter