Izvor:
17.06.2017 u 08:19
0

TEK TAKO JE NESTAO? Horoskop otkriva razlog zašto vas je iznenada ostavio!

Tek tako je nestao bez razloga?

Nema ničeg goreg od iznenadnog raskida, pogotovo kada ste mislile da se stvari odvijaju kao u bajci i da ljubav cveta.

Kako ne biste provele sate i dane razmišljajući o tome šta ste pogrešno uradile, dajemo vam razloge zbog kojih muškarci iz svakog znaka raskidaju veze.

Ovan

Uvek ima neke obaveze i jednostavno mu se niste dovoljno svidele da bi napravio dovoljno vremena za vas. Ne očajavajte, već podsetite sebe da vam je bilo zanimljivo tih par dana i da ćete pronaći nekoga kome ćete biti dovoljno posebni da želi da provede svoj život sa vama.

Bik

Suprotstavili ste mu se i niste samo klimali glavom i slagali se sa svim stvarima koje je govorio. Jednostavno ste mu bili prevelik izazov. Iako on to ume da ceni, jednostavno ne traži takvu ženu.

Blizanci

Više nije osećao uzbuđenje “lova” i odlučio je da krene za nekom drugom. Ali ne brinite, ni sa njom neće imati puno sreće, kao ni sa sledećom. Trebaće mu puno vremena da shvati da nije sve u lovu i da postoje važnije stvari u vezi.

Rak

Stvari nisu išle onako kako je planirao pa je odlučio da vas ostavi. Za sebe misli da je osetljiv i dobar, ali su te stvari uglavnom uperene ka njemu, a ne vama – pa vas je verovatno ostavio putem poruke jer je hteo da izbegne bilo kakvu neugodnost.

Lav

Smetala mu je pažnja koja je malo više bila usmerena ka vama, a ne njemu. Želeo je da svi reflektori budu upereni prema njemu. Nije želeo da se takmiči sa vama.

Devica

Smatrao je da ste seksi, ali da niste na njegovom mentalnom nivou. Verovatno je mislio da niste u stanju da pratite njegovo intelekt i zato je odlučio da je vreme za rastanak.

Vaga

Verovatno je mesecima pokušavao da smisli bezbolan način da vas ostavi, ali vi to niste znale jer je toliko šarmantan i dopadljiv. Najverovatnije je hteo da se viđa sa drugim ljudima. Ali nemojte se čuditi ako vam jedno veče stigne poruka od njega jer je usamljen.

Škorpija

Ostavio vas je jer se plašio da će postati opsednut vama ako stvari postanu ozbiljnije. Sa Škorpijama stvari nikada nisu na pola puta – ili su strastveno zaljubljene ili preziru.

Strelac

Strelčevi ne vole obaveze. Spomenuli ste neke dugoročne zajedničke planove i to je bilo to. Jednostavno ne želi da ima bilo kakve obaveze kada su veze u pitanju i želi da stvari budu što opuštenije.

Jarac

Ovo će možda zvućati čudno, ali bili ste previše savršeni za njega. Jarčevi su veoma logični – sem kada biraju partnera. Poznati su po čudnim izborima i zato niste bili dovoljno dobri za njega – jer ste potpuno normalni i savršeni.

Vodolija

Ovaj znak je izrazito nezavisan. Osećao je kako ste previše posesivni za njega i zato je odlučio da prekine sve kontakte sa vama. Mrzi scene i izlive emotivnosti, i zato je verovatno sve završio putem mejla, a potom obrisao taj nalog.

Ribe

Verovatno još nije preboleo bivšu. Ona je njegova inspiracija i postoji šansa da je potpuno zaboravio na vas zbog tih sanjarenja, a možda čak i da raskine vezu.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/24sata_HR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter