Izvor:
23.06.2017 u 02:59
0

DA VAM SEKS NE PRESEDNE: Izbegavajte ova tri horoskopska znaka, u krevetu su katastrofa!

Izbegavajte ova tri horposkopska znaka, ako ne želite da vam seks presedne.

Svaki horoskopski znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod čaršafa. Neki su strastveniji, neki nežniji, a neki totalno nezanimljivi. Ovnovi, Lavovi i Strelci su beznadežni slučajevi kada je u pitanju seks i aktivnosti u krevetu.

Iako ljude i stvari ne treba generalizovati, ovo je odlična prilika da se informišete kako se ne biste razočarali ili iznenadili kada dođe vreme za akciju.

1. Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi imaju tendenciju da budu lenji kada treba da zadovolje ili udovolje njihovom partneru. Oni vrlo često ne misle na svoju partnerku. Naime, njih krasi velika seksualna energija koju ponekad koriste prebrzo. Negativna strana ovnova može biti njihova sebičnost. Na prvo mesto će staviti svoje želje i potrebe, a to se neće svideti svima, već samo onima koji izrazito vole osećaj podčinjenosti.

2. Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi kao domintatna životinja po prirodi nemaju potrebu da se dokazuju i tu nastaje problem. Oni su lenji u krevetu, kao lavovi, koji odmaraju u nekoj savani u Africi. Lavovi žele da čuju krik i zvukove zadovoljstva kod svog partnera, ali ako im zatražite drugu turu, odgovoriće vam: Ne večeras, draga.

3. Strelac (22. november – 21. decembar)

Strelcima je glava u oblacima. Kada oni odapnu strelu, to obično bude u nekoj fantaziji ka osobi sa kojom ne deli posteljinu. Muški pripadnici ovog znaka po pravilu su avanturisti, spremni za eksperimentisanje, dok su ženski baš naprotiv – tradicionalni. Loš seks ovde proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Telegraf
Foto: Twitter/newsblic50

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter