Izvor:
02.07.2017 u 03:19
0

ZVEZDE SU REKLE SVOJE: Nakon raskida, ovi znaci će vam napraviti pakao od života!

Ovo su pet horoskopskih znakova, koji će vam zagorčati život posle raskida.

Svaka osoba drugačije reaguje kada se ljubav završi. Neko ima potrebu da ostane u kontaktu i prijatelj do kraja života, dok neko ne želi da ima bilo kakve veze sa bivšim.

Bikovi, Blizanci, Lavovi, Škorpije i Jarčevi možda znaju da budu dobri partneri dok traje veza, ali zato u potpunosti menjaju ponašanje kada dođe do razlaza. Evo kako se ponašaju ovih pet horoskopskih znakova posle raskida.

Bik (20. april – 21. maj)

Bik se možda na trenutak čini neprikladnim za ovu listu, ali kad bolje pogledate, posebno njihov ego, koji je toliko velik da bi uopšte pokazali da žale za nekim. Osobe rođene u ovom znaku mogu da menjaju ponašanje, od toga da vas vole u potpunosti do toga da budu totalno indiferentni, jer prosto ne žele da ostanu u vezi. Ako do sada niste razumeli zašto ljudi izvrše ubistvo iznenada, bez ikakvog povoda, sada će vam biti jasno.
Ukoliko budete imali posla sa Bikom, pripremite se da posle raskida doživite dijametralno suprotino ponašanje od onog koje ste imali priliku da iskusite dok ste bili zajedno.

Blizanci (22. maj – 21- jun)

Blizanci su se našli na ovoj listi jer će vas brzo preboliti ili se to neće dogoditi nikada. Bićete zaprepašćeni i povređeni koliko brzo mogu pnovo da izgrade život bez vas. Na društvenim mrežama će se hvaliti kako nikada nisu bili srećniji. I onda… u sred noći dobićete poruku kako mu nedostajete.

Poznato je da Blizanci retko znaju šta žele i obično izaberu put, koji su im drugi posavetovali ili onaj gde će imati najmanje otpora. Zbog toga su puni sumnje da li su doneli pravu odluku ili ne.

Lav (21. jul – 22. avgust)

Lav je uvek žrtva neke veze. Osoba sa kojom su bili je veoma loša i nikad se nije ispravno odnosila prema njima. Lav je nesposoban da ima kontrolu nad svojim postupcima i činjenice da je sve što je propalo u vezi, njihova odgovornost i krivica. Oni su glavni na društvenim medijima, čak i ako to rade pod lažnim profilom.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Ako vam je bivši bio Škorpija, onda znate o čemu pričamo. Niko ne želi da napusti svoj posao i posveti svoje vreme u potpunosti kako bi vam zagorčali život kao što to rade Škorpije. Ako ikada osete da su bili prevareni, učiniće sve što je u njihovoj moći da se osvete. Škorpije nemaju hobi, tačnije imaju, njihov hobi je osveta. Nikako im nemojte reći: Nije mi potrebna drama u životu. Ako vam je bivši škorpija, proverite da li ste promenili sve lozinke. U stvari, razmislite da promenite ime, preselite se ili skinete sa društvenih mreža.

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Jarčevi su jedan od najmane emocionalnih horoskopskih znakova za koje biste pomislili da bi vreme moglo da im pomogne kada treba neku ljubav preboleti. Nažalost, njihov ego im ne dozvoljava da krenu dalje. Želeće da svim vašim zajedničkim prijateljima kažu kako su oni savršeni. U stanju su da izmisle glasine o vama kako bi skrenuli pažnju sa sebe.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter