Izvor:
08.07.2017 u 19:11
0

TEŠKO IH JE ISPRATITI: Ova 3 horoskopska znaka su najbolja u provodu! (foto)

Sjajno društvo.

Odvažni, buntovni i pomalo luckasti. Najnestašniji horoskopski znakovi su Lav, Škorpija i Strelac.

Upravo oni će vas naterati na nestašluke zbog kojih ćete na trenutke preispitivati prijateljstvo s njima. No, samo na trenutak, jer ćete ubrzo shvatiti da ih ne možete ne voleti.

Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koji su uvek u akciji.

Lav

Lav ima dugačak jezik i uvek kaže ono što mu je na umu. I to je u redu, međutim može uvući druge u nevolju sa svojom samouverenošću. Vrlo je ekspresivan, a njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni. Stoga se ne oslanjajte na njega da drži kontrolu i ravnotežu u stresnim situacijama.

Kada pomislite da možete odoleti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovno uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan.

Škorpija

Kao vodeni znak, Škorpija može zadržati mirno i hladno ponašanje i u najnezgodnijim situacijama. Ne smete mu dozvoliti da bude buntovnik jer vas tada može uvući u nevolju. Škorpija je kralj tame i tajanstvenosti. Može uspešno čuvati tajnu, a vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. Škorpija je takođe ekstremno iskrena.

Strelac

Strelac je energičan i optimističan, a sa njegovom energijom mnogi ne mogu da drže korak. Može vas naterati da radite stvari i koje vam nisu ugodne i zbog kojih biste mogli da zažalite. Strelac je divlji i može vas uvući u velike nestašluke. Takođe voli da se šali, što je dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter