Izvor:
11.07.2017 u 20:53
0

NIKAKO SE NE PODNOSE: Proverite koji horoskopski znak je vaš najveći neprijatelj!

Možda se zapravo ne podnosite jer ste previše slični?

Svako od nas ima makar jednu osobu sa kojom se nikako ne slaže, a nema konkretnih razloga za to. Prosto, kada vidite tu osobu, krv vam proključa iz nepoznatih razloga. A možda je za to kriv horoskop? Proverite.

OVAN

Ovan se ne slaže sa drugim Ovnovima, što je logično jer kako mogu da se slože dve najtvrdoglavije i najnezavisnije osobe na svetu? Ovnovi žele da dominiraju u svemu, i zato ne trpe u blizini osobe koje žele isto.

BIK

Bikovi se nikako ne slažu sa Lavovima, iako je to zbunjujuće na prvi pogled. Naime, Bikovi radije pristaju da budu odani pratioci a ne lideri, što savršeno odgovara Lavu. Međutim, Bikovi su istovremeno i vrlo tvrdoglavi i nisu spremni da skoče baš na svaki Lavov mig, što Lavu predstavlja veliki problem.

BLIZANCI

Blizanci, kao vetropirasti i nestašni znak nikako ne idu u isti koš sa Rakom koji je previše osetljiv i fokusiran samo na sebe. Ono što Blizanac uradi kako bi se našalio, bez ikakve zle namere, Rak shvata kao smrtnu uvredu.

DEVICA

Devica i Vodolija su neverovatno nezavisne, ali Device su za razliku od Vodolija oprezne, pa vole da skoče pre nego što kažu "hop". Zato Vodolija ne može da podnese za nju preterano opreznu Devicu.

VAGA

Iako deluju kao kompatibilni partneri, Vaga nikako ne ide u kombinaciji sa Jarčevima. Vaga je društvena, uvek spremna za cunjanje i lutanje i upoznavanje novih ljudi, a Jarac to nikako ne trpi. Vaga gleda da pobegne od većine obaveza, dok Jarac ceni samo marljiv i predan rad. Uz to su oboje zaljubljeni u sebe i ne trpe prigovore.

ŠKORPIJA

Škorpija i Vodolija, iako imaju mnogo toga zajedničkog, nikako ne idu zajedno. Oba znaka su nezavisna i vrlo sumnjičava pa se njihov odnos svodi na špijuniranje i hvatanje u zamku onog drugog.

STRELAC

Strelčevi vrlo teško otkrivaju svoje emocije, a Ribe praktično žive od toga da o svojim osećanjima govore a očekuju i da ih drugi pokazuju. A kada Strelac i reši da kaže šta mu je na duši, to radi sasvim otvoreno i bez uvijanja u celofan, pa Riba na kraju bude povređena.

Izvor: yourtango.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter