Izvor:
12.07.2017 u 20:03
0

SA KIM STE NAJBOLJI PAR:Parovi Zodijaka koji formiraju najstabilnije veze

Lav i Škorpija

Ova kombinacija dve jake ličnosti živi život sa velikom strašću. Lav ima pozitivan stav prema svetu, a njegova ambicija čini da sve vreme postavlja nove ciljeve. Teško je držati korak sa novim idejama, ali Škorpija ih razume savršeno. Veza Lava i Škorpije je savršena jer se partneri međusobno ne ograničavaju.

Vodolija i Riba

Vodolija uvek ima glavu u oblacima. Ostalim znacima Zodijaka je teško razumeti njihove složene emocije, pogotovo što ih obično kriju. Iako su vodiči i veoma društveni i osećaju se najbolje među prijateljima, ne dozvoljavaju nikome bliske odnose. Ribe su veome slične njima, i ova dva znaka razumeju jedno drugo bez reči!

Strelac i Jarac

Strelac voli da budu slboodni. Sposobnost da samostalno donosi odluke je najvažnija za njih. Jarčevi su velika podrška Strelčevima i u potpunosti razumeju njihove potrebe i ne zatvoraju ih u "zlatni kavez". Strelčevi idu svojim putem, a Jarčevi ih sve vreme u vezi inspirišu.

Vaga i Devica

Ljubav je za njih glavni cilj u životu. Vage i Device imaju slične prioritete, a usput ne koriste nesebičnost drugih. Ovo je najplemenitiji par, da li možete zamisliti!

Ovan i Bik

Ovan je obično pun emocja. Često se dešava da kaže nešto, a onda brzo zažali zbog toga. Bikovi su veoma slični Ovnovima. Iako su tvrdoglavi, njihov odnos je pun razumevanja i strasti.

Blizanci i Rak

Oba lika su vođena u životu srcem, a ne razumom. Njihov odnos je pun emocija i za partnera mogu i žele da urade sve. Oni su veoma posvećeni svom odnosu, a sreća porodice je najvažnije za njih.

izvor/hellomagazinfoto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter