Izvor:
13.07.2017 u 02:39
0

ASTRO DIJETA: Ovi znaci ne bi trebalo nikada da idu na dijetu!

„Od sutra sam na dijeti“ – rečenica dobro poznata svima nama. Neko izdrži da posti do kraja planiranog perioda, a neko se brže-bolje omrsi.

Zaintrigirani ovom temom, istražili smo koji znakovi znaju za disciplinu, a koji ne, pa vam predstavljamo njhove ekstreme.

Ovan

Ovaj znak je među onima koji često započnu neku dijetu, ali je i najčešće završe u roku od nekoliko dana. Ili čak nekoliko sati! Razlog za ovakvu promenu raspoloženja je verovatno taj što imaju tendenciju da im stvari često dosade pa im je potreban dodatni podsticaj. Naša preporuka je da se takmiče sa prijateljem ko će najduže da izdrži – tada će jedan Ovan sigurno želeti pobedu po svaku cenu!

Rak

Kao jedan od najemotivnijih znakova u astrologiji, Rak ima i emotivan pristup hrani. Nije mu strano grickanje pred spavanje i nakon izlaska. Ovaj znak će rešenje pronaći u balansiranju loših navika tako što će svoju ljubav prema kućnoj atmosferi pretvoriti u zdrave kuvane obroke za celu porodicu.

Devica

Za razliku nekih drugih znakova, Device će do kraja završiti izabranu dijetu. I ne samo to – oni će sasvim sigurno preći na nov isplaniran režim ishrane, jer sve u njihovom životu mora biti kontrolisano i „pod konac“. Ako žele da budu pravi prijatelji, neka se dobrovoljno jave da se takmiče sa Ovnovima i tako im pomognu da budu više disciplinovani.

Vaga

Umerenost je glavna osobina ovog znaka pa se od njega očekuje i da bude umeren u ishrani. Međutim, kada je reč o jelu, Vage umerenost vide na malo drugačiji način – izdržaće dijetu polovično, a zatim će se predati iskušenjima. Idealno bi bilo kada bi skupili dodatnu snagu na pola puta do uspeha i motivisali se fizičkom aktivnošću koja će im ubrzati dolazak do savršene linije.

izvor/ukusno i brzo

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter