Izvor:
15.07.2017 u 12:25
0

HOROSKOP ZA 15. JUL: Ribe dominantne, Ovan želi promene, Vaga čezne za odmorom!

OVAN (21.3.- 20.4.)

14.7.2017.

Ona-Spremni ste da rizikujete i da se posvetite nekim novim poslovima. O tome ćete razgovarati u večernjim satima sa nekom mudrom ženom koja deluje na vas veoma pozitivino svojim savetima.Trebalo bi da se posvetite više stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi.

On- Mesec u večernjim satima ulazi u vaš znak i donosi razmišljanja o nečem što vam je veoma važno, moguće o novom poslu od koga mnogo očekujete.Nemojte ulaziti u nepotrebne polemike, posebno sa onima koji vole da vas provociraju. Dajete primer drugima kako treba komunicirati sa onima koji vas nerivraju.

BIK (21.4.-21.5.)

14.7.2017.

Ona-Moguća je obnova saradnje sa jednim vatrenim znakom koji radi u privatnoj firmi i koji će vam dati konkretne predloge u vezi sa novim poslom. Verujete da će vam se prijatelj naći pri ruci kada je u pitanju posao u domenu arhitkture ili građevine. Poslovi sa nekretninama takođe vam mogu ići od ruke

On-Spremni ste da napravite kompromis kada je u pitanju saradnja sa osobama koje su drugačije od vas ili posao koji bi mogao da vam po mnogo čemu odgovara, moguće da se radi o partnerskom odnosu. Neko želi da vam da na znanje da možete da na njega računate ali niste svesni da ste uvredili jednog Jarca ili Strelca .

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

14.7.2017.

Ona-Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Raka ili Lava nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Ovan

On-Pozicija Sunca i Marsa donosi ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili neka Riba. Prija vam društvo jedne Škorpije.

RAK (21.6. – 22.7)

14.7.2017.

Ona-Vaša razmišljanja o novom poslu donose nove mogućnsti koje će se verovatno realizovati aili i sumnje u iskrenost poslovnog partnera.Donesite odluku u što je moguće kraćem roku.Dobijate poziv od jednog Lava koji vam je naklonjen i koji će biti spreman da vas sasluša u vezi sa nečim što je bitno za dalji nastavak saradnje.

On-Dobro se osećate u društvu onih sa kojima možete da razmenjujete ideje u vezi sa privatnim bizinisom. Nov projekat može značiti mogućnost obnove saradnje sa strancima ili sa onima koji su se već jednom pokazali kako sjajni saradnici. Ribe će vam dati dobru ponudu u vezi sa honorarnim poslom.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

14.7.2017.

Ona-Potrebna vam je podrška jednog Raka ili Ovna ili osobe rođene u znaku Strelca da biste uspeli da se dogovorite sa Škorpijom oko nečega što je vama bitno. Nemojte deliti savete onima koji ne prihvataju to kao odraz vaše dobronamernosti. Moguća vest od Vage koja vam je često kontrirala.

On-Tranzit Meseca preko Ovna savršeno vam odgovora jer možete dobiti ponudu u vezi sa nečim što vam je veoma značajno a tiče se verovatno novog radnog mesta. Nalazite nov izvor prihoda koji će vam omogućiti da popravite svoje finansijsko stanje moguće u okviru marketinga.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

14.7.2017.

Ona-Danas počinje period nove saradnje sa nekim vatrenim znakom, možda sa Vagom. Situacija koja vas zabrinjava u vašem odnosu biće rešena a rešenje je lakše nego što ste očekivali. Možete očekivati prijatno iznenađenje od Strelca.Dobijate divnu ponudu za saradnju sa Vodolijiom.

On-Veoma ste ambiciozni, spremni ste da se borite za priznanje naročito ako radite sa ambicioznim kolegama koje ne pokazuju dovoljno razumevanja za vas. Vaša gvozdena volja vas gura dalje da ostvarite vaše dugoročne ciljeve.

VAGA (23.9.- 23.10.)

14.7.2017.

Ona-Izgleda vam kao da morate da ne uložite veliki trud da bi vas neko razumeo i prihvatio, naprotiv dobro sarađujete sa jednim vatrenim znakom.Sunce i Mars nisu jaki ali su ipak u vašoj kući dalekih ambicije i karijere a Venera donosi susrete sa onima sa kojima ste uvek dobro komunicirali. Dobiajate vest od nekog Raka ili Riba.

On-Dok vam neko ne bude dao jasno na znanje šta želi, vi ćete se pretvarati da ne razumete o čemu se radi čak iako je u pitanju posao koji bi za vas bio veoma unosan. Imate priliku da se sretnet sa kreativnom osobom koja će vam predložiti unosan posao

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

14.7.2017.

Ona-Vaša ambicija je usmerena na finansije. Trudite se da se na maksimalan način iskažete u okviru onoga što radite i uglavnom nailazite na divljenje okoline ali priželjkujete mnogo bolje finansijsko stanje. Pozicija Plutona i Neptuna savršeno odgovara posebno mladim umetnicima.

On-Okrenite se oko sebe, primetite druge i shvatićete da možete imati mnogo više koristi ako učinite drugima uslugu a vi to inače volite da radite. Jarac ili Devica očekuju od vas poziv a vama je najprijatnije u društvu jedne Ribe ili Device. Vreme je pogodno za druženje sa osobama poznatim u javnosti.i.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

14.7.2017.

Ona-Moguć je razgovor o konkretnom poslu sa nekim ko vam je oduvek davao dobre savete. Ne bi trebalo da odustajete od svojih ciljeva samo zato što vam neko daje na znanje da biste mogli da radite i neki bolje plaćen posao ako vi trenutno nemate nikakvo rešenja za to.

On-Mesec u znaku Riba i Ovna može vas učiniti spremni da radite više nego što je potrebno i to na nagovor nekog Bika, Riba ili neke osobe na koju inače do sada niste previše računali. Imate mnogo više podrške od kolega nego što ste pretpostavljali da bi se to moglo dogoditi.

.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

14.7.2017.

Ona-Naporan dan pun obaveza. Vodićete razgovore o novom poslu. Na kraju se to završava na pozitivan način, na duge staze, naročito ako ste u vezi sa nekim Ovnom i ne brinite previše oko nečeg što ste trenutno dešava

On-Pokazujete inicijativu, izvršavate obaveze i svoj pionirski duh koji je potreban ako radite za stranu firmu. Preporučljivo je da se angažujete u oblastima u kojima imate jaku konkurenciju, u medijima ili umetnosti, gde je glavni naglasak na vašoj kreativnost

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

14.7.2017.

Ona-Poslovni odnosi sa Ovnom su za vas veliki izazov, naročito kada su u pitanju dugogodišnja prijateljstva. Možete dobiti ponudu koja vam neće u potpunosti odgovarati i o kojoj moguće nećete želeti da razsmišljate niti da pokušate da napravite bilo kakav kompromis. Ako vam Devica ponudi nov posao, bilo bi najbolje da ga prihvatite.

On-Nekome je veoma bitno da vas ubedi da treba da prihvatite njegov problem. Mesec donosi nekakve manje neprijatnosti posebno u vezi sa poslom koji bi mogao da donese šansu za rad na nemačkom jezičkom području. Verujete da možete da rešite probleme na lak način.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

14.7.2017.

Ona-Mesec u Ovnu u večernjim satima vas čini veoma ambicioznim i impulsivnim. Pokušaćete da se priviknete na nove uslove rada u okviru firme koja radi za strance. Želećete da svima date na znanje da ste sposobni i da na vas može da se računa. Važno vam je da budete što samostalniji.Dobijate poziv od Blizanaca.

On-Mesec je u vašem znaku u večernjim stima u Ovnu što odgovara onima koji se bave nekim konkretnim praktičnim poslom i očekuju dobru zaradu. Imate priliku da se sretnete sa Jarcem i da prihvatite njegove savete. Nemojte se previše nervirati ako budete čuli nešto negativno na svoj račun.

izvor:astrozenit
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter