Izvor:
18.07.2017 u 00:14
0

PREPOZNAJTE SIGNALE: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša kada VARA!

Svaki horoskopski znak je sklon varanju, ali se drugačije ponaša kada to učini. Otkrivamo vam kako muškarci reaguju na preljubu i šta najčešće rade u takvim situacijama.

Pojedinci su prosto predodređeni da varaju i voleli bi da nikada ne budu uhvaćeni u prevari. Horoskopski znaci mogu da budu veoma predvidljivi, jer kada prestanu da budu to što jesu, onda je lako shvatiti da se nešto čudno dešava.

Ono što je važno da nikada oprostite preljubu. Onaj ko želi da vara, ne bi trebalo da bude u vezi. Zašto nekomo slomiti srce ako već možete na vreme da raskinete i nekoga sačuvate patnje?

Pročitajte i vidite kako se svaki znak ponaša kada vara.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovan može da bude veoma zauzeta osoba, ali kada je u pitanju njegov partner, uvek će potruditi da bude prisutan i angažovan. Kada osobe rođene u ovom znaku varaju, one će stalno biti na telefonu ili računaru (verovatno razgovara s drugom osobom), zaboravljajući da postojite. Ova zaokupljenost telefonom znači da je sada tu za ovu novu osobu baš kao što je nekad bio za vas.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik može da bude veoma materijalistička osoba, ali zapravo je veoma privlačna. Kada su u pitanju pokloni ili male stvari koje ste ostavili u automobilu ili kući, oni vole da ga zadrže jer ih podsećaju na vas. Kada vara, on počinje da zaboravlja na te stvari. Iznenada vi mu niste na prvom mestu, a stvari koje ste mu dali su samo stvari. Varanje znači da je izgubio interes i da više ne želi da ga bilo šta podseća na vas.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci se ponose kada se nađu nekome u nevolji. U početku će delovati suptilno, ali kada oni prevare, dolazi do velike promene u ponašanju. Da li zbog griže savesti ili nečeg drugo, stalno će vam biti na raspolaganju.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rak je vrlo osetljiva osoba, koja voli da ovekoveči svaki vaš zajednički trenutak. Kada prevari, on će prestati sa fotografisanjem. Ne dozvolite da od vas pravi budalu, jer očigledno su se njegova osećanja promenila.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lav voli da udeli kompliment svojoj partnerki jer zna da to može da je oraspoloži i izmami osmeh na lice. Kada osobe rođene u ovom znaku, napraviće toliku promenu u ponašanju, da će komplimente zameniti kritike na vaš račun. Ovo nema veze sa vama, jer na taj način samo opravdava svoju prevaru, jer kako drugačije objasniti sve te mane, koje prethodno nije primećivao.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devica je veoma odgovorna osoba koja voli da se neko oslanja na nju. Često preuzima zaštitnu ulogu u vezi, plaća večeru i odnosi se lepo prema vama. Kada Devica vara, postaje bezbrižan. Umesto da se brine o vama. vude tu i kupuje stvari, on će početi da vam predlaže da ostanete kod kuće ili da uopšte ne budete zajedno.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga može biti prilično predvidiva u vezi, što nije uvek loša stvar, ali olakšava njegovo razumevanje. Sa Vagom znate šta dobijate. Ako osoba rođena u ovom znaku vara, možda ćete primetiti da se njegov ukus promenio. Odjednom, želi da ode u restoranu za koji je pre mesec dana rekao da mu se ne sviđa. Najgora stvar je što će vas optužiti da ga više ne poznajete dobro.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpija zna kako da izrazi a da pritom ne koristi puno maštu. On je osoba koja više voli da bude iskrena umesto da se ponaša kako vi želite. Međutim, kada vara, sva ta iskrenost nestaje i iznenada menja svoj ukus.
U trenutku kada prestaneš da prepoznajes Škorpiju, to je trenutak kada treba da znaš da nešto nije u redu.

Strelac (22. novembar – 19. decembar)

Strelac voli da deli skoro sve sa voljenom osobom. On veruje da je jako važno imati nekoga u životu na koga može da se osloni. Međutim, ovo se može brzo promeniti kada nastupi varanje. Umesto da otkriva zajedničke planove, počeće da se zatvara i bude tajanstven.

Jarac (20. decembar – 19. januar)

Jarac je uvek na vrhu i najbolji u bilo kojoj oblasti. Kada počne da vara, osećaće se izvan kontole, jer više ne zna šta želi u životu. Počeće da se udaljva i prestaće da brine o životu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolija želi odnos koji je pun prihvatanja i ljubavi, pa pokušava da nađe nekog ko je sličan njemu. Oseća se sigurnije ako zna da ga partner neće osuđivati. Kada Vodolije varaju, sklone su da optuže partnera za prevaru. Oni prevaru pretvarjau u složenu stvar koju samo on može da razume i opravda.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe vole da provode vreme sa voljenom osobom, jer tu se osećaju najsrećnije. Ako ga zamolite da provede neko vreme s tobom, uvek će reći da. Varanje pretvara Ribe u potpuno drugu osobu. Odjednom, on nema vremena za vas i stalno će tražiti izgovore zašto ne možete da budete zajedno. Možda će pokušati da postane žrtva tako što će svaliti krivicu na vas, ali to je sve taktika kako ne biste saznali za njegovo švrljanje.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter