Izvor:
24.07.2017 u 23:08
0

SA NJIMA JE SEKS PRAVA NOĆNA MORA: Ove horoskopske znakove izbegavajte!

Izbegavajte je ih, bežite od njih glavom bez obzira, u suprotnom seks će vam presesti…

Svaki horoskopski znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod čaršafa. Neki su strastveni, nežni, a neki totalno nezanimljivi.

Blizanci, Strelčevi i Ribe beznadežni su slučajevi kada je u pitanju seks i aktivnosti u krevetu.

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu, mnogi pripadnici ovog znaka zapravo umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Ako ste gledali film "U raljama života" i kultnu scenu Velimira Bate Živojinović i Štefice Cvek, sve će vam biti jasno. Mnogo se obećava, a malo ispuni, umesto dva sata, seks traje dva minuta…

Strelac

Karakteristika kod muških Strelaca je avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv-tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Nikakvi seksualni odnosi ovde proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim odnosom. Kada im to nije po volji Strelac gleda da se što pre sve to završi, a onda pobegne glavom bez obzira.

Ribe

Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna. Prizivaju sadizam jer su u suštini mazohisti. Podbacivanje u seksu im je kao i u mnogim drugim stvarima normalna stvar. U stanju su da pokvare stvar do kraja. To je znak koji najviše uživa,ali i pati u “seksu sa emocijama” i to važi za oba pola.

Telegraf
Foto: Twitter/merv/Facebook/sekssrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter