Izvor:
30.07.2017 u 12:41
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL: Uzbudljiv dan za emotivce!

OVAN

POSAO: Izuzetno ste šarmantni, ali imate utisak da neko zloupotrebljava vašu dobrotu i empatiju. Znajte da se svako dobro vraća.Budite vedriji i u skladu sa vašim osobinama. Pozitivno emotivno stanje će privući divne događaje u vaš život, kada je u pitanju novac, napredovanje.

LJUBAV: Želite nekog da fascinirate i dovedete u vaš dom. Moguće je da ste se zaljubili i da želite da uđete u neku neformalnu bračnu zajednicu. Za savet se obratite mlađim prijateljima, jer su često baš oni daleko bolji sagovornici.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom psihofizičkom zdravlju jer tokom dana imate teškoća, pa bi bilo poželjno da posetite psihologa ili da porazgovarate sa bliskom osobom, koja bi vam mogla pomoći da se izvučete iz začaranog kruga.

BIK

POSAO: Bilo je izazova za koje niste imali adekvatna rešenja. Jedan od uzroka je bio i to što ste sve doživljavali lično i emotivno, dozvoljavali da vas dublje dotakne. Zbog toga ste osećali i blagu paniku. Ali sada nemožete očekivati promene koje su vam obećane.

LJUBAV: Pokušajte da izađete iz začaranog kruga i posvetite se pronalaženju partnera, jer ne volite da budete sami. Zbog toga ste jako nezainteresovani, a ne shvatate šta je u pitanju. Sada je samo potrebno da se pokrenete.

ZDRAVLJE: Umislili ste neke stvari, a to vas uznemirava. Usredsredite se na nešto što volite da radite i zavoravite negativne misli i dešavanja. Osetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se druženju s prijateljima, pridružite se nekom društvu i krenite sa fizičkim aktivnostima.

BLIZANCI

POSAO: Dobijate novu količinu energije i podršku moćnih osoba, što ćete upotrebiti prvenstveno da nadoknadite propuštene povoljne prilike iz oblasti finansija. Trudite se da zbog novca ne prekršite neki svoj moralni kodeks.

LJUBAV:Očekujte probleme na ljubavnom planu. Nemate dovoljno uzajamne tolerancije. Nemate sluha jedno za drugo i sukobljavate se svakodnevno. U stanju ste da se posvađate zbog sitnica, a o krupnijim stvarima da i ne govorimo.

ZDRAVLJE: Shvatili ste da vam vaš hedonizam što se tiče ishrane više ne prija. Veliki ste borac i uvek nađete način da održite svoje zdravstveno stanje u najboljem mogućem redu.

RAK

POSAO: Volja je ono što vam trenutno nedostaje da bi ste se upustili u ozbiljnu borbu za svoje ciljeve. Pobedite sumnju u sebe i u povoljan ishod onoga na čemu radite. Uskoro će vam biti sve mnogo jasnije i videćete da ste se bez razloga brinuli i nervirali.

LJUBAV: Danas se odnosi popravljaju, a kako vreme prolazi rešavaju se i problemi. Među vama vlada prava ljubav, pa ni loši periodi ne mogu pokvariti prave vrednosti. Umete kompromisom sve da rešite.

ZDRAVLJE: Bolovi koje povremeno imate su povezani sa reumom. Pokušajte da se više krećete, možda da pribegnete nekoj blagoj fizikalnoj terapiji, a to će rezultirati mnogo pokretljivijim zglobovima i kostima.

LAV

POSAO: Ne oslanjajte se na obećanja drugih ljudi, več na sebe i svoje potencijale. Ovaj dan iskoristite maksimalno, jer vas prati sreća više nego obično, kada su u pitanju posao i profit koji ostvarujete. Mogli bi ste da uvećate svoj finansijski potencijal.

LJUBAV: Čekate priliku svog života, ali vam se ona neće desiti sama od sebe. Pokrenite se, izlazite, družite se – bićete zapaženi! Preko društvenih mreža imate šansu da upoznate nekog ko će vam se jako dopasti.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da idete na redovne lekarske kontrole i konsultacije, jer će vam dobro doći odgovarajuća terapija. Zadovoljni ste, jer ste u mogućnosti da regulišete svoje zdravstveno stanje.

DEVICA

POSAO: Oslobićete se nekih svojih loših navika, ali i nekih osoba koje su vam do sada uglavnom smetale. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma sa osobama sa kojima ste u poslu, očekujte da će se situacija sada i rešiti.

LJUBAV: Tenzija popušta. Baš kada pomislite da je sve u redu, doći će do sitnih čarki, ali će one biti zanemarljive. Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete biti vrlo zadovoljni odnosima sa partnerom. Današnji dan donosi veće zbližavanje, pa je poželjno da se više posvetite jedno drugom.

ZDRAVLJE: Stariji pripadnici ovog znaka bi trebalo da prekontrolišu krvnu sliku, jer su skloni anemiji, koja ih prati skoro svakog leta. Prate vas manji zdravstveni problemi, a većina je u vezi sa variranjem krvnog pritiska.

VAGA

POSAO: Uskoro bi ste mogli dobiti podršku i pomoć starih prijatelja, koji znaju koliko vredite, tako da ćete do cilja doći sa mnogo manje napora nego što ste očekivali. Verujte više starijim nego mlađim prijateljima, jer mogu da vam proture neku dezinformaciju.

LJUBAV: Nezainteresovani ste da se pokrenete i nađete svoju srodnu dušu. Naterajte sebe da poboljšate raspoloženje i da se osvrnete oko sebe, jer postoje osobe kojima se sviđate, a vi to uporno zanemarujete.

ZDRAVLJE: Više šetajte, provodite vreme na svežem vazduhu. Mlađi pripadnici ovog znaka su u dobroj fizičkoj kondiciji, međutim, psihički nisu dobro, jer imaju veliki raskorak između onoga što očekuju i onoga što im se dešava.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da ste blokirani, jer se konstantno javljaju neki stari i nerešeni problemi. Ukoliko želite da ih se trajno oslobodite moraćete do kraja i u potpunosti da ih rešite.

LJUBAV: Prepreku u emotivnom odnosu sa partnerom je stvarao vaš bes od ranije koji niste otvoreno ispoljili, a niste ni partneru otvoreno izneli pravi razlog svog nezadovoljstva. Potrudite se da to rešite.

ZDRAVLJE: Jedan kraći razgovor sa psihologom će vam sve životne nedoumice razjasniti i osećaćete se mnogo bolje nego do sada. Zbog pada imuniteta povedite računa da vas ne zakači prehlada.

STRELAC

POSAO: Ovaj dan donosi jednu novu energiju i nove okolnosti koje će vam pomoći da nadoknadite neke propuštene prilike od ranije i započnete novi posao ili pređete na neko bolje radno mesto.

LJUBAV: Vaš partner se teško bori sa vašim neraspoloženjem i nezainteresovanošću u partnerskim odnosima. Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Partner ima strpljenja za vas, ali je pitanje koliko to može da potraje.

ZDRAVLJE: Onima koji su zavisni od pušenja ili od alkohola, ovaj dan je idealan za početak odvikavanja. Shvatili ste napokon, koliko vam to donosi nevolja i iskorisite povoljnosti da se rešite ovih poroka.

JARAC

POSAO: Pazite da ono što treba da potpišete bude do kraja dana, jer bi kasnije neke stvari mogle da vam budu sakrivene i da se nešto naizgled dobro pretvori u suprotnost. Sreća je uz umetnike i kreativce.

LJUBAV: Od vas zavisi budućnost ove veze. Ili ćete se pokrenuti i ulepšati život i sebi i partneru ili ćete pustiti da vreme prođe. Razmislite dobro šta zapravo želite od ove veze i partnera. Kasnije je kasno za kajanje.

ZDRAVLJE: Očekuju vas manji problemi sa disajnim organima, pa bi bilo dobro da se posetite pulmologa. Došlo je krajnje vreme da se posvetite svom zdravlju. Ojačajte svoj mentalni i fizički sklop, jer ćete se posle toga izuzetno dobro osećati.

VODOLIJA

POSAO: Danas ćete se osećati vrlo moćno i sa mnogo samopouzdanja. Jedna od stvari koje bi morali da kontrolišete je vaše nestrpljenje i želja da za kratko vreme uradite što više stvari. Budite selektivni i istrajni u onome što započnete.

LJUBAV: Iznenada ćete upoznati osobu koja će vas privući magnetskom silom i za koju ćete se jako vezati. Zauzetim ovo svakako ne odgovara, jer će morati birati između dva partnera, a svesni ste da bi se to moglo otkriti za kratko vreme.

ZDRAVLJE: Imate dosta energije i zbog toga treba da budete oprezni u vožnji i uopšte prilikom fizičkih aktivnosti. Mogućnost od povreda je velika i zato je potrebno posebno obratiti pažnju, jer vam je tempo života takav da ste dosta aktivni, ali da ne vodite dosta računa o sebi.

RIBE

POSAO: Mnogo ideja i ciljeva bez završnice će vas odvesti do cilja kom idete. Zato je zaslužna vaša oblast kreativnosti, koja donosi obilje inspiracije, ali bez volje da se stvari konkretizuju. Ovo može da donese pogrešnu percepciju u poslu.

LJUBAV: Veza u kojoj ste može kratko da traje, kako se iznenada pojavila, tako će se brzo i ugasiti. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se neće svideti. Ipak, zabrinuti ste bez razloga.

ZDRAVLJE: Postoje manje oscilacije krvnog pritiska. Bilo bi poželjno da posetite lekara i da se prekontrolišete, kao i da vidite da li ima nekih uzroka vašeg povišenog krvnog pritiska. Povedite računa o ishrani, gurman ste, a to nepovoljno utiče na vaše zdravlje.

www.astrousluge.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter