Izvor:
11.08.2017 u 01:05
0

ZVEZDE NAS UPOZORAVAJU: Ovi horoskopski znaci mogu imati problema sa policijom!

Ovan: Vožnja sa isteklom dozvolom

Verovatno ste imali nekoliko prekrašaja zbo prebrze vožnje, vožnje pod dejstvom alkohola ili nebezbedne vožnje. Proto je nezamisivo da koristite javni prevoz. Zato vozite automobil iako imate zabranu. U početku su to kratke relacije – do prodavnice, teretane, koje vremenom postaju sve duže.

Bik: Utaja poreza

Ovde nije reč o tome da ne želite da platite porez, to se više dešava zbog lenjosti. Mislite da to što ne platite odmah, neće imati velike posledice. Kada poreski inspektori pokucaju na vrata, sve postaje jedan veliki nesporazum, koji će brzo biti rešan.

Blizanci: Opijanje u javnosti

To što je klub zatvoren ili žurka završena, ne znači da vi i dalje ne treba da se zabavljate. Možda ćete biti malo veseliji, zaplitati jezikom ili teturati se po uliici. Blizanci su takvi da će kada ih budu hapsili, početi da ubeđuje policajce da su u stvari dobra osoba i da nisu napravili nikakvu štetu.

Rak: Ucena

Ponekad najbolje osobine mogu da dovedu do najgorih poteza. Takav je slučaj sa Rakovima. Oni su osećajni, ali mogu zatražiti nešto za uzvrat ako ih neko povredi.

Lav: Krađa tokom šopinga

Osobe rođene u ovom znaku jednostavno ne mogu da se suzdrže. Kada nešto žele, one će to nabaviti, po cenu i prelaska na drugu stranu zakona. I ovde se počinje sa sitnim, jeftinim stvarima, pa se prelazi na skuplje i vrednije komade.

Device: Kompjutersko hakovanje

Ako postoji jedna stvar koju volite, to je da pokažete koliko ste dobri sa kompjuterima. Uhvatite sebe sa programima koje je teško oboriti, ali kako vreme bude prolazilo, prelazite na sve veće i zahtebije, sve dok ne odete predaleko i završite u zatvoru.

Vaga: Prostitucija

Ne znate u čemu je problem? Volite ljude i užitku seka. Ponosni ste na svoje telo i želite malo da zaradite. Zbog čega ne biste spojili lepo i korisno i uzeli koji dianar od toga. Ako želite da budete seksualni radnik, to je vaš izbor, ali morate biti pametni i oprezni zbog sigurnosti i zdravlja.

Škorpija: Piroman

U stanju ste da podmetnete požar i gledate kako se plamen rasplamsava i gori. Uzbuđuje vas i fascinira kad vidite kako vatra "guta" zgradu.

Strelac: Krađa inteziteta

Toliko volite ljude da ste u stanju i da im ukradete identitet. Postoji toliko stvari koje možete uraditi sa nečijim identitetom: prevare u osiguranju, poreske prevare, prevara u medicini i prevara finansijskog identiteta. Najbolji deo je što možete to učiniti bilo gde.

Jarac: Potkradanje firme

Ako ste nezadvoljni poslom u firmi, šef vas stalno kažnjava ili vam je kompanija ukrala ideju, onda razmišljate da nije na odmet da se malo osvetite i naplatite sve što su vam oduzeli. Nastavićete da uzimate sve više i više, posebno ako ne osetite nikakve reprekusije. Verovatno ste oprezni i vešto krijete tragove kako vas ne bi uhvatili.

Vodolija: Vandalizam

Nikada ne biste pomislili da ste vandal. Ipak, potezi vas demantuju, u stanju sta da nanesete grafit na sveže ofarbanu fasadu zgrade ili vam "padne roletna" ako su gradske vlasti odlučile da na mestu parkića ili zelene oaze podigne stambeni kompleks. Onda se pretvarate u najgoreg mogućeg demonstranta, koji ne želi da nekoga povredi, već samo da zaštiti čovečanstvo i prirodnu sredinu.

Ribe

Ne možete da odbijete nekoga do koga vam je stalo, pa makar to bio saučesništvo u zločinu. Obično to bude prenos ili skrivanje droge, pružanje utočišta beguncu ili pljačkašu branjke.

Telegraf.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter