Izvor:
16.08.2017 u 03:09
0

DA LI POZNATI VERUJU U HOROSKOP? Saznajte šta slavni misle o proročanstvima zvezda! (foto)

Potpuno iskrene.

Poznate ličnosti na društvenim mrežama i u intervjuima prokomentarisale su koliko su u skladu sa svojim horoskopskim znakom.

– Ne verujem u horoskop. Ja sam Strelac i imam sve osobine svog znaka, ali se pronalazim i u preostalih 11 – napisala je Krisi jednom na Tviteru.

Kendal Džener

– Ja sam Škorpija i vezujem se za ljude. Kad nekoga volim, onda ga baš volim, a ljudi koje ne volim su nadrljali – izjavila je Kendal Džener.

Kim Kardašijan

– Kajli je Lav, a ja sam Vaga i ispada da su ta dva znaka super kompatibilna i dobra jedno za drugo. Lav je vatreni znak, s jakom energijom, dok je Vaga koja je vazdušni znak, puno povučenija. Vatri je potreban zrak kako bi preživela, pa smo mi savršen par – napisala je Kim na svom sajtu.

Kajli Džener

– Kada vas Lav uhvati u laži, onda je gotovo. Nikad vam više neće verovati. Može vam oprostiti, ali njegovo poverenje više nikada nećete povratiti u potpunosti – napisala je Kajli na Tviteru.

Rijana

Rijana je Riba u horoskopu:

– Ribe su bipolarne i to ne znaju? Laž! Ja sam potpuno svesna svog poremećaja – priznala je pevačica.

Điđi Hadid

– Ja sam tvrdoglavi Bik i iako sam stalno okružena telohraniteljima, ponekad se volim iskrasti i prošetati gradom sama – otkrila je Điđi za jedan magazin.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter