parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Ovan pun samopouzdanja,Lav neozbiljan u ljubavi a Vaga nema vremena za ljubav: PROČITAJTE KAKO SU VAM ZVEZDE NAKLONJENE DANAS!

 

OVAN
LJUBAV: Samopouzdanje će vam i dalje biti na visokom nivou, što je mnogima privlačno. POSAO: Možete dobiti manji novac od nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Preterivaćete u svemu, pa i u očekivanjima od ljubavnog života. POSAO: Rasipnost i neopreznost pri manipulisanju sredstvima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete tajiti osećanja od osobe koja vam se dopada ili ćete imati tajnu vezu. POSAO: Mogući problemi pravne prirode. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK
LJUBAV: Mnoštvo prilika za ljubav vas je razmazilo, pa ćete postati izbirljivi. POSAO: Novčana infuzija i lako dolaženje do novčane pomoći. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

LAV
LJUBAV: Više će vas interesovati slobodni odnosi nego ozbiljne kombinacije. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima, radu u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Dobićete primamljivu ponudu ili ćete napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Povišena masnoća u krvi.

ŠKORPION
LJUBAV: Zainteresovaćete se za nekog ko je daleko ili druge vere i imati brojne dileme u vezi s tim odnosom. POSAO: Kadrovske promene. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Ako ste u vezi, i dalje će vladati konfuzija i sumnja između vas i partnera. POSAO: Nepoštenje poslovnog partnera će i vas ugroziti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Imaćete priliku da ostvarite kontakte sa nekim iz inostranstva. POSAO: Dobitak ili uvećan priliv novca, ali i preterano trošenje. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Ne baš povoljno za one u vezi, a ako ste sami, moguće je da vas neko magnetski privuče. POSAO: Možete započeti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Loša ili vrlo nejasna komunikacija koja dovodi do nesporazuma sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Profit od nekretnina. ZDRAVLJE: Slabije.

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live