Izvor:
26.08.2017 u 14:47
0

KORISAN HOROSKOP ZA MUŠKARCE: Ovo su najbolje supruge po zvezdama! (foto)

Pre nego što odlučite da se ženite, obratite pažnju, koji je vaša izabranica znak u zodijaku.

Prilikom sklapanja braka, partneri obično pokušavaju da otkriju sve osobine onog drugog, što je i normalno s obzirom da s tom osobom treba da provedu ostatak svog života.

Posebno su procenama i kalkulisanju skloni muškarci, koji su u stanju da ovu važnu životnu odluku odlažu godinama.

Da bismo im skratili muku, otkrivamo tri horoskopska znaka koje važe za najbolje supruge i majke.

Rak

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu raka spremnom da učini sve za svog partnera. Uvek se trude da se svi oko nje osećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka. Kao i svi i ona ima mane, ali ako je prihvatite takvu kakva je, možete očekivati dobar brak.

Lav

Žena Lav je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna, a kada su deca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška. Od lavice možete očekivati da vas obasipa nežnošću i pažnjom.

Jarac

Na prvi pogled teško dostupne i hladne, ali zapravo ispod maske koje kriju jako su emotivne. One su jako odgovorne, požrtvovane i posvećene i kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku. Porodica im je na prvom mestu i poštuje tradiciju. Dobro zna kakvog čoveka ima pored sebe i koliko on vredi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje. Kao majka, žena Jarac je stroga, ali pravedna.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter