Izvor:
08.09.2017 u 01:14
0

PIJANI HOROSKOP: Koji znak najteže podnosi alkohol? (foto)

Rakovi su na prvom mjestu, Lavovi i Djevice rijetko piju, Jarac pije za zdravlje…

OVAN Ovan može da popije dosta i odmah privlači pažnju svojim glasnim smijehom i šalama, pun je energije i začikava sve. Kako vrijeme promiče postaje sve sporiji i sporiji, sve manje i manje pije i ako ne ode na vrijeme, začas zaspi nad stolom.

BIK Bik pije sporo i polako postaje sve opušteniji i opušteniji. Počinje sve glasnije i glasnije da se smije, i sebi i drugima. Uskoro postaje trapav, ispušta stvari a to ga još više zabavlja i zasmijava.Na izlasku broji stepenice i opipava teren prije svakog sljedećeg koraka.

BLIZANAC Blizance duhovitost nikada ne napušta pa što više piju, više se zabavljaju i smiju. Lako se pogube, ispričaju priče više puta, pozdrave se sa istom osobom po hiljadu puta ali i tada zbijaju šalu i prave se nevješti, i pijaniji nego što zaista jesu.

RAK Rakovi su poznati po tome da umiju puno da popiju. Ubjedljivo su na prvom mjestu u cijelom horoskopu. Dok ima društva prilično su veseli ali kada svi krenu kući, oni nastavljaju da piju sami, žaleći za onima koji su otišli.

LAV Lavovi su rijetko pijani. Najpre zato što loše podnose alkohol a zatim, zato što imaju potrebu da uvijek ostave dobar utisak. Ovo im ne dozvoljava da se suviše opuste. Kada popiju, postaju prilično mekani i nekako pospani poslije samo jedne čašice.

DJEVICA Djevice rijetko piju i ne vole previše da se opuštaju. Uvijek ima šta da se radi a ne da se gubi vrijeme u glupostima. Čak i kada popiju, rijetko kada se zaista napiju jer ne vole da ispadnu smiješne u društvu.

VAGA Ovo je društven znak koji se uvijek ponaša po pravilima društva. Ako se pije malo, i oni će popiti malo. Ako se pije više, oni će ispratiti taj ritam. Grliće i ljubiće sve oko sebe, nastojeći da održe ravnotežu i ne tresnu.

ŠKORPIJA Škorpije umiju da budu privlačne kada popiju. Ovaj znak uvijek teži da zadrži kontrolu i pijanstvo predstavlja rijetke trenutke kada se oni potpuno opuste. Tada su zavodljiviji i fatalniji nego obično.

STRIJELAC Bučni Strijelac postaje još bučniji kada popije. Ovaj znak će sve učiniti za dobru zabavu, čak i ono što kao trezan priča da ne bi. Čar avanture se odmah probudi u njemu i prosto je nezaustavljiv u smišljanju stvari koje podižu adrenalin.

JARAC Jarac će uvijek popiti po čašicu, za zdravlje. On slijedi mudrost svojih predaka. Može da popije dosta ako ga začikavate jer spada u znakove koji najbolje podnose alkohol i zaista je potrebno mnogo alkohola pa da on ne ostane na nogama.

VODOLIJA Vodolije vole alkohol jer ih opušta a mogu i dosta da popiju. Inače luckasti i sa puno šašavih ideja (drugima), sada postaju još luđi i zabavniji.

RIBE Ribama se najčešće dešava da im se jezik zaveže i da odmah počnu da teturaju. Obično im se i sa memorijom desi neki kvar, jer teško u trenucima pijanstva mogu da sjete šta su radili prethodni dan.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter