Izvor:
11.09.2017 u 23:55
0

HOROSKOP OTKRIVA: Koliko zaista volite novac? (foto)

Ovan

Ovan se žestoko pali na lovu, ali na umeren način. On neće upotrebiti sva sredstva da do novca dođe, a posebno se neće služiti nedozvoljenim sredstvima. Takođe, može se reći da će se Ovan uvek truditi da bude fer i korektan pri sticanju novca i neće biti srećan, ako je lovu stekao na tuđoj slabosti ili nesreći.

Bik

Bikovi će se potruditi da imaju što više novca, ali ih preveliko bogatstvo ne mora nužno interesovati. Biku je sasvim dovoljno da ima love za komforan život i još „mrvičak“ preko toga. Sve drugo će za njih predstavljati nepotrebno deranžiranje ili čak opterećenje, pa ih i ogromno bogatstvo ne bi usrećilo.

Blizanci

Blizanci se itekako „pale“ na lovu i to veoma često – tuđu. Oni na novac ne gledaju sa nekim naročitim moralnim načelima, a posebno ne veruju u to da je količina love koju pojedinac ima ekvivalent tome koliko je truda, rada i zalaganja uložio. Suština je u tome da se oni za novac snalaze i to izuzetno vešto.

Rak

Rak se najmanje od svih znakova „pali“ na lovu. Čak iako se donekle loži da ima novca, onda je to zahvaljujući podznaku ili nekoj drugoj konstalaciji planeta natalne karte određenog pojedinca. Rak voli da sam stiče novac, a rado ga deli sa drugima, zbog čega se može reći da im velika lova i nije značajna.

Lav

Lav se previše žestoko „pali“ na lovu. Lavu dajte samo pare i on će biti najsrećniji na svetu. Ipak, mora se istaći da Lav u tom smislu neće biti sebičan, te će mnogi oko njega zaista moći da se okoriste i da zajedno sa njime uživaju u novcu. Lav će uraditi sve što je neophodno da u perspektivi dođe do velikog bogatstva.

Devica

Device su izuzetno zainteresovane da imaju mnogo novca. Često bi volele da to bude, ako može „na mufte“. Drugačije rečeno, Device izuetno vole da rade malo, a da zarade mnogo. Koliko je to moguće, veliko je pitanje, ali empirijski gledano, njih veoma često ume da proprati takva sreća i da dođu do love.

Vaga

Vage se „pale“ na lovu, ali ne previše žestoko. Vaga neće biti previše deprimirana, ako nema neku previše veliku lovu. One do velike love dolaze veoma sistematično, planski, strateški. Kao krtice skupljaju i štede dinar po dinar, da bi jednog dana, kada otvore slamaricu u njoj zaista bila itekako zavidna suma love.

Škorpija

Škorpije se nestvarno mnogo „pale“ na lovu. Nekada se čini da njih u životu i ne interesuje ništa drugo osim love. U stanju su da učine sve da do novca dođu. Oni sebe ne vide kao osobu koja je na ovaj svet došla da bi imala malo ili prosečno novca. Novac ih asocira na moć i podstiče kod njih lepe osećaje.

Strelac

Strelac voli da ima lovu, ali sigurno nije prokleto ambiciozan u tom nastojanju da se obogati. Oni imaju jednu jako zdravu ambiciju koja im govori da do velikog novca trebaju da dođu vrednim radom, i štednjom. Stelac neće biti nesrećan, ako se ne obogati, ali će smatrati porazom, ako ne živi pristojno.

Jarac

Jarčevi vole novac, ali ne po svaku cenu. Osim to da imaju dosta novca, njima su jako važni i neki drugi faktori, poput onog da se bave poslom koji vole i koji ih ispunjava. Jarac može za potrebe zarade da se bavi dodatnim poslom, ali u globalu, neće biti previše nesrećan, ako mu je novčanik ponekada prazan.

Vodolija

Vodolije ni malo nisu fascinirane novcem, niti tuđim, niti svojim. Oni mogu da žive u nekom svom malom-mikrosvetu koji će sami stvoriti i koji će dovesti do toga da se osećaju dobro, čak i da novca nemaju naročito. Njihova ambicija jeste ogromna, a tiče se i neke druge satisfakcije, a ne samo novčane.

Ribe

Ribe se itekako nestvarno „pale“ na lovu. Oni definitivno mogu da čine sve i svašta da do novca dođu. Mogu da „mute“, krijumčare, švercuju, ali će do novca doći. Njima je novac primarni cilj pri radu, a ne prijatno radno okruženje ili napredak u karijeri. Jedini napredak koji priznaju, jeste onaj u novčaniku.

Astro ženski magazin
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter