Izvor:
12.09.2017 u 17:18
0

ZVEZDE NAS UPOZORAVAJU: Evo zbog čega će svaki horoskopski znak RASKINUTI sa vama!

Svaki horoskopski znak ima neke svoje vrline i mane koje su više ili manje naglašene kod ljudi. Interesantno je kako često biramo za vezu, ali i za prijatelje ljude sa određenim karakteistikama. A isto tako, ne želimo da budemo u prisustvu ljudi koji imaju osoboine koje nama smetaju, piše 24sata.

Ovo su neke karakteristike zbog kojih će određeni horoskopski znak pobeći od vas glavom bez obzira:

1. Ovan – emotivna zavisnost

Ovnovi ne mogu da podnesu nametljive partnere. Oni žele da imaju svoj život i da ga ne dele sa partnerom. Vole svoju slobodu, i neće da tolerišu partnera koji zavisi od njih i koji guše njihovu slobodu, pa makar i iz ljubavi.

2. Bik – nepoštovanje

Bikovi su previše ponosni i imaju ekstremno visoke standarde za sebe i sebi bliske ljude pa će one, koji ih ne poštuju, brzo eliminisati sa "liste prijatelja".

3. Blizanci – povučenost

Blizanci ne mogu da budu sa nekim ko nije društven jer im je taj segment života jako bitan i čini deo njihove svakodnevice.

4. Rak – privatnost

Rak ne može da bude sa partnerom koji je rezervisan ili krije nešto od njih. Kao emotivan i intuitivan znak, Rak želi da razgovara sa svojim partnerom, da bude direktan.

5. Lav – sramežljivost

Lav je uvek u centru pažnje i teško da će da odabere partnera sa kojim je on u drugom planu, ali neće mu biti prijatno ni u vezi sa nekim kome to uopše nije bitno.

6. Devica – nedostatak ambicije

Device su jako posvećene svojoj karijeri. Žele partnera koji slično razmišlja i ko razume njihove ciljeve i usmerenost, ali koji istovremeno ima i svoje snove koje želi da ostvari.

7. Vaga – negativnost

Vage su jako pozitivne i veruju da će sutra uvek biti bolje nego danas. Iz tog razloga ne podnose negativne ili dramatične ljude.

8. Škorpija – laganje

Škorpije mogu da prihvate sve partnerove nedostatke, osim jednog – sklonost laganju. Ako otkriju da ih je partner lagao, to mu nikada neće oprostiti.

9. Strelac – lenjost

Strelci ne mogu da budu sa lenjim i pasivnim partnerima jer su po prirodni jako aktivni i stalno su u potrazi za sledećom avanturom.

10. Jarac – neodgovornost

Oni ne mogu da budu sa ljudima koji ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke ili ne znaju što žele od sebe i svog života. Jarčevi tačno znaju što žele – a to je partner koji će se pobrinuti za njih jer se oni uvek brinu za sve druge.

11. Vodolija – praktičnost

Vodolije su nekonvencionalne, buntovničke, i ponekad čudne naravi pa je odnos sa nekim praktičnim potpuno nemoguć. Njima treba neko sa kime će deliti svoje snove.

12. Ribe – ravnodušnost

Ribe su jako osetljive i emotivne, iako se trude da to sakriju. Nikako im ne odgovara ravnodušan partner koji ne obraća pažnju na njihove emocije i uverenja.

Izvor:Alo.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter