Izvor:
27.09.2017 u 09:01
0

IDEALNA ŽENA ZA MUŠKARCE: Venera otkriva ko je kraljica vašeg srca! (foto)

Svaki muškarac ima svoj ideal žene. Položaj Venere i njeni aspekti u muškom horoskopu, definišu idealnu ženu iz muškarčevog aspekta. Kroz položaj Venere u znacima, približiću vam muški ideal žene. Ovaj bi post trebalo da bude interesantan lepšem polu. Očekujem i komentare. Ako muškarac ima:

Veneru u Ovnu, onda on traži jaku, nezavisnu i sportski orijentisanu ženu. Ta žena obično redovno posećuje teretanu, za njenom vitkom figurom mnogi se okreću. Takvom muškarcu prija i njena samostalnost, neposrednost kao i običaj da „nema dlake na jeziku“. Često ovaj muškarac ženu vidi kao „trofej“ i nisu mu interesantne žene koje nisu u „žiži“ i prioritetu drugih muškaraca. Ova žena ne poznaje termin „stidljivost“. Ni (pre)osetljivost kod žene nije plus kod ovog muškarca. Koliko god ga ovaj tip žene privuče, vreme radi protiv takve žene, budući da ovaj muškarac neumorno traga za novom Venerom.

Veneru u Biku, onda on idealnu ženu vidi kao senzualnu, stidljivu i emotivnu. U njenom spoljnom izgledu dominiraju uzak struk, obli kukovi i grudi minimum „jaka četvorka“. Idealna žena je ženstvena, „slatka“ i nikako agresivna. Njene atribute najpre zamišlja u zidovima doma i nimalo mu se ne sviđa da bude predmet požude drugih muškaraca. Idealna žena, za ovog muškarca, nije ona koja će ga praviti ljubomornim. Posesivnost joj može tolerisati.

Veneru u Blizancima, onda on traži komunikativnu, razdraganu i veselu ženu. U fizičkom smislu, idealna žena više naginje atletskom nego ženstvenom izgledu. Ova idealna žena, svog muškarca osvaja „na žvaku“, na priču bez kraja, čita mu psihu i interesovanja kao bukvar. Stidljivost i ćutljivost nisu osobine za idealnu ženu, koju preferira ovaj muškarac.

Veneru u Raku, onda idealna žena ne sme biti agresivna, nametljiva ili prepotentna. Ova žena ne juri karijeru, kuća, muž i deca su joj prioritet nad prioritetima. Odeća na njoj ne šljašti, već je jednostavna i praktična za više prilika. Ova idealna žena ima lepe grudi, ne previše istaknute. Ovo nije žena „čija je reč zadnja“, poželjno je da bude zatvorene, introvertne prirode. Njena podrška mora da bude bezrezervna. Požrtvovanost je jako poželjan atribut.

Venera u Lavu, idealna žena mora biti ponosna, rezervisana i dostojanstvena. Mora imati izgled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim ili bar stav koji pleni. Idealna žena prati sve modne trendove, besprekorno je našminkana, nosi impresivan nakit i ništa manje od najnovijeg modela Ajfona ili Samsunga. Stidljivost i odstupanje prema drugim, gotovo su nezamislivi za ovaj tip žene. Na svim svetkovinama, idealna žena mora biti u centru dešavanja.

Venera u Devici, ovde idealna žena izgleda jednostavno i praktično. Glamur je nepoželjan, baš kao i sve osobine koje bi je stavljale u centar. Ova žena mora uvek biti spremna da svog muškarca podrži i stavi ispred sebe. Naravno, i da ga uteši, ako mu ne ide kako je zacrtao. Intiligencija, kod ovog tipa žene, veoma je poželjna kao i razuman pristup rešavanju životnih problema. Prirodna, zdrava i besprekorno čista.

Venera u Vagi, ovde idealna žena mora izgledati i ponašati se ženstveno. Šarm, dobro izgrađeni maniri, odmerenost u komunikaciji i spremnost na kompromise, atributi su koji favorizuju ovu idealnu ženu. Agresivnost ali i stidljivost, nisu osobine koje odgovaraju ovom muškarcu. Odevni predmeti ove žene, moraju biti natprosečni i nikako neupadljivi.

Venera u Škorpiji, tzv fatalna žena je ona koja je prava za ovog muškarca. Ova žena mora biti magnetski privlačna, bar malo tajanstvena i jake ličnosti. Jednostavno, žena za kojom je teško ne okrenuti se i koja privlači sve muškarce oko sebe. Pomaže ako žena ima više planeta u Škorpionu.

Venera u Strelcu, ovde idealna žena mora biti natprosečno privlačna, energične prirode i, bar, odavati utisak razdraganosti i sreće. Atletska figura je poželjnija od svake druge a način oblačenja može nekonvencionalan i opušten. Frizura i šminka, kod ove žene ne moraju biti u prvom planu.

Venera u Jarcu, ovaj muškarac traži dominantnu ženu, spremnu da se brine o njemu. Nije retko da ovaj muškarac traži stariju ženu, na koju može da se osloni i koja može da preuzme odgovornosti koje on nije kadar. Ova idealna žena se oblači klasično i karijera joj je jako bitna. Žena koja ima jasno iscrtane granice i koje nikad ne prelazi.

Venera u Vodoliji, ova žena se oblači i ponaša van opšte prihvaćenih standarda ali joj to dobro stoji. To je žena koja je zanimljiva, originalna i često veoma nepredvidiva. Žena sa kojom nikad nije dosadno, jer njeno ponašanje i životni stil, iznova i iznova iznenađuju ovog muškarca.

Venera u Ribama, ova idealna žena odaje utisak bespomoćnosti i fali joj samopouzdanje. Ona je „slatkiš“ i „lutka“ koja traži pokroviteljstvo i zaštitu jače polovine. Njena pojava govori: „uzmi me u okrilje i bićeš moj princ na belom konju!“. Stidljivost, odsustvo čvrstoće i agresivnosti, zamagljen pogled u daljinu, krase ovaj tip idealne žene.

Astrologija
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter