Izvor:
26.06.2016 u 22:13
0

VELIKI MESEČNI HOROSKOP: Da li je pred vama jedan uzbudljiv period?

Stiglo nam je leto, tačnije ove godine 20. juna Sunce je ušlo u znak Raka i taj dan se uzima za početak leta, dan kada je najduže svetlost prisutna u jednom danu.

Sa Suncem će udruženi biti Venera ( do 12.7.) i Merkur (do 14.7.) pojačavajući nam osetljivost i potrebu za pripadanjem. Na površinu će da izlazi naša dobrota, nežnost kao i potreba da malo sanjarimo i maštamo. Primarnim potrebama daćemo glas a kako ćemo se nositi sa istim za vreme nezgodnih aspekata sa Uranom i Plutonom ostaje svakom da vidi.

Od 1.-17.7. ove dve planete će aspektovati Sunce, Merkur i Veneru te naše potrebe za sigurnošću, pripadanjem i ušuškanošću će biti osujećene. Retrogradni Pluton će raspirivati i pojačavati ove potrebe dok će Uran izazivati okidanje iznenadnih i neplaniranih akcija sa ciljem da odreagujemo drugačije nego što to činimo inače ne bi li se promenila situacija u kojoj smo. Sve ono što nas emotivno tišti, žulja i sputava a mi toga nismo svesni ili pak jesmo ali ćutimo radi „mira u kući“ sada može izleteti kao katapult iz nas u vidu nekog prekora, kritike ili poplave suza.

Ovo je slika povređenih osećanja sa obe strane jer se predugo ćutalo i gledalo u drugu stranu. Za one koji imaju nagomilane problemi sa najbližima stiže vreme za rešavanje istih. Ako vi ne želite da se oslobodite dubokih patnji te patnje žele da se oslobode vas i pretvore u novu energiju. Da se sve izgladi pomagaće nam Mars i Neptun koji će slati podršku u vidu vere i energije koja je potrebna da ostanemo i razgovoru i poverujemo da ispod svakog konflikta leži ljubav kojoj ne dajemo da dođe do izražaja.

U drugom delu jula planete jedna po jedna prelaze u znak Lava koji nas uvek podseća koliko je život lep, koliko kreativnosti leži u nama i volje da se živi u svetu baš takvom kakav jeste. Biće novih ljubavi, one koje već traju će poželeti da to bude zauvek ali u sjaju u kakvom je danas. Ovo je komunikacija puna života uz mnoštvo originalnih ideja koje afirmišu čoveka i sve one sitnice koje jedan dan čine čudesnim.

RAK

Rak

Dragi Rakovi srećan vam rođendan, ulaskom Sunca u vaš znak započinjete novi ciklus. Ovo su dani za osmišljavanje novih planova i ciljeva, osvrtanje na godinu iza vas i donošenje odluka na koji način da poboljšate finansijsku situaciju koje će biti najizraženije krajem jula. Merkur će sve do 14.7. boraviti u vašem znaku te eto vas komunikativnijim nego inače, u danima oko 7.7. i 11.7. evo žustrine u komunikaciji i teškoće kontrolisanja emocija. U danima oko 19.7. i 27.7. možete imati šansu da dođe do stabilizacije u materijalnom smislu, zaključite neke bitne dogovore a možda se upustite u neke nove rizike i avanture.

Venera će sve do 12.7. boraviti u vašem znaku čineći vas šarmantnijim i nasmejanijim sa pojačanom potrebom da se više družite ali i upoznajete nove partnere ako ste sami. Za one koji su u vezi ovo mogu biti dani puni dinamike koji će aktivirati one najdublje emocije. Posebno napeti dani bi mogli biti oko 1.7. i 8.7. kada će Venera praviti aspekte sa Uranom i Plutonom, iz mira kome težite evo izbijanja vulkana, bujice suza i otvorenog pokazivanja ranjivosti. Ono mesto gde ste se osećali bezbedno će vam biti oduzeto bar na dan ili dva da vidite da je i to moguće i budete spremni na mogućnost konflikta koji ne mora da dovede do rastanka. Pojačane strasti biće u danima oko 7.7. kada bi se mnogi od vas mogli sresti i dodirnuti u našim najdubljim dubinama jer su Venera iz Raka i Mars iz Škorpije, dakle muški i ženski princip u skladu. Za sve oni koji će prolaziti buru stablizacija može nastupiti u danima oko 21.7.

LAV

Lav

Dragi Lavovi srećan rođendan svima vama koji svoj dan slavite u julu, Sunce će ući u vaš znak 22.7. i obasjati sve vaše planove, pojačati samopouzdanje. Do tada boravak Sunca koje je vladar vašeg znaka je u Raku i vašem prirodnom 12. polju može vas povući ka domu i porodici, da se njima posvetite ali pomalo i samoći kako bi mogli da vidite gde ste, kako se osećate i nosite sa svim što jeste ili niste postigli do ovog rođendana. U danima oko 3.7. evo pojačane mašte i intenzivnih snova, te obratite pažnju na njih mogli bi vam nešto bitno poručivati. U danima oko 8.7. i 17.7. Sunce pravi nezgodne aspekte sa Uranom i Plutonom te evo mogućih neočekivanih izliva osećanja koji vam u prvu ruku neće biti jasni. Osetljiviji ćete biti nego obično, možda zato što ćete dodirivati teme svojih korena, doma, porodice i roditeljstva. A u danima oko 16.-18.7. evo injekcije energije ne bi razrešili neke svoje skrivene želje ili pak patnje.

Venera 12.7. ulazi u vaš znak donoseći pojačanu potrebu za romantikom, ljubavlju, uživanjem i poboljšanjem materijalne strane. U društvu drugih želećete da budete baš ono što jeste i pokažete spostvenu individualnost. U danima oko 21.7. dolazi do stabilizacije mnogih odnosa, a krajem jula i početkom avgusta svi vi koje volite i čekate na ljubavne avanture budite spremni na iste.

DEVICA

Devica

Device vladar vašeg znaka Merkur će sve do 14. jula boraviti u znaku Raka i vašem prirodnom 11. polju, te ćete imati potrebu da procenite i sagledate vaše snove i aspiracije vezane za dom, porodicu, mesto stanovanja. Koliko su planovi i snovi o budućnosti realni a koliko samo mogu opastati u mašti videćete u danima oko 7.7. i 11.7. Ovi dani mogu biti nepovoljni i u vezi svih onih prijateljstva koji to uistinu i nisu. Injekciju energije i želje za potvrđivanjem ćete dobiti u danima oko 12.7. Merkur kada uđe u znak Lava u vama budi hrabrost, kreativnost i želju da u svakom danu slavite život i sve njegove lepote. U danima oko 19.7. Saturn će vas bodriti da se disciplinujete, organizujete i završite neke poslove koji možda dugo već čekaju na razrešenje. Oko 27.7. Uran će vas motivisati da pogledate problem iz drugog ugla, onog iz koga niste do sada gledali te eto originalnih rešenja i brzih spoznaja.

Venera u Raku i vašem prirodnom 11. polju boraviće sve do 12.7. i u tom periodu ćete biti posebno inspirisani da se povežete sa prijateljima na jedan emotivniji i bliskiji način, npr kroz pravljenje nekog intimnog skupa u vašem domu. Oko 7.7. neka prijateljstva se lako mogu pretvoriti u ljubave iskre a zatim i vezu, ali budite svesni na koji način ulazite u taj odnos i spremni da možda i ne potraje ako suviše ishitreno uletite u isti. A kada bude ušla u znak Lava i vaše 12.polje smenjivaće se dani kada ćete želeti da budete u centru zbivanja i zabava sa danima kada vam najviše prija samoća i neka vrsta izolacije kada možete da se prepustite romantičnim maštanjima.

VAGA

vaga.png

Jul za vas u emotivnom smislu može biti veoma uzbudljiv i dinamičan iako će biti dana kada ćete želeti samo mir i spokoj ali će do njega biti malo teže doći. Naime Venera, vladar vašeg znaka, će sve do 12.7. boraviti u znaku Raka i vašem prirodnom 10. polju statusa i karijere, te evo pojačane potrebe da budete vidljivi, da skrećete pažnju na svoj izgled i gracioznost ali je takođe ovo i potreba da provodite što više vremena sa svojim najmilijim i najbližim. Pojačana osećajnost i davanje značaja svakoj promeni raspoloženja unosiće nervozu i želju da razumete šta se to sada događa u vama. U danima oko 1.7. za neke će doći čas da se oproste od odnosa koji već dugo ne funkcionišu a za koje nikako da neke donese odluku da je kraj. A oko 7.7. Uran će doneti intenzivnu potrebu za slobodom, za mogućnošću da pripadnete kome želite i kad želite što će biti problem ako ste već u vezi. Za sve oni koji su sami na pomolu su iznenadni susreti, obojeni bojama strasti i vrcavih varnica. Ljubav kao avantura, kao trenutni zanos i predaja, ako su ovo vaše ljubavne potrebe evo dana za realizaciju.

Mars je krenuo direktno da se kreće a nalazi se u vašem prirodnom drugom polju finansija i sistema vrednosti, pa konačno dolazite do očekivanog novca ali samo ako ste ga zaradili sa puno truda i rada. Prva polovna jula je obojena potrebom da na poslu postignete što veći uspeh, dok druga polovina najavljuje potrebu za odmorom ali uz puno zabava, druženja i hedonizma.

ŠKORPIJA

Škorpija

Škorpije, nakon dva meseca stagnacije konačno je došao vaš period da pokažete koliko možete da postignete kad se pitate samo vi i vaša neumoljiva snaga. Sa Marsom u vašem prvom polju sve do početka avgusta imaćete želju da osvojite sve bedeme koje merkate u poslednjem periodu. Oko 11.7. stižu novi dogovori i ugovori. Takođe, između 15. i 19. mogući su ili sastanci sa osobama koji imaju moć da vam itekako pomognu ili će u to vreme na videlo izaći vaš samostalni uspeh. Potrudite se da krajem jula ne ulazite u bezpotrebne konflikte i prepirke.

U ljubavnom smislu evo lepih dana naročito oko 7.7. kada će Venera i Mars praviti skladan aspekt. Nove ljubavi su na pomolu, ljubavi na putovanjima, sa strancima ili onim koji će vas uzbuditi osećajnošću ali i znanjem. Venera 12.7. ulazi u vaše prirodno 10. polje i znak Lava motivišući vas da se svetu predstavite kroz šarm, zavodništvo i umeće komunikacije. U ovom periodu ćete uvideti i koliko vam je stabilna veza i to željno pokazati drugima kroz npr objavljivanje veridbi ili vesti o potomstvu. Za sve oni koji isčekuju ljubavne avanture evo u danima krajem jula a početkom avgusta, neočekivanih susreta možda i u poslovnom ambijentu.

STRELAC

strelac.png

Jupiter, vladar vašeg znaka, je još uvek u Devici i vašem prirodnom 10. polju karijere i statusa. Kako će Jupiter početkom jula da pravi povoljne aspekte prvo sa Venerom stižu nove ljubavi, a ako ste već u vezi evo zajedničkog putovanja i uživanja uz partnera. Oko 8.7. postoji mogućnost sklapanja nekih novih dogovora i ugovora kao i kraćih putovanja, a oko 10.7. neki od vaših projekata mogu ugledati svestlost dana i biti prepoznati kao nešto kvalitetno. Javljanje ideja o daljem obrazovanju i edukaciji je izvesno, kao i pomoć nekoga ko ima ugled i moć da baš vama pomogne na adekvatan način. U drugoj polovini jula bićete svoj na svome jer će Sunce, Venera i Merkur krstariti vašim devetim poljem i znakom Lava. Zabave, druženja, putovanja, mogućnosti da proširite svoje vidike i saznanja. Širenje duha je ono ka čemu vi uvek težite te evo lepo perioda da kroz radost upijate nova saznanja.

U poslednja dva meseca, a tako će biti do početka avgusta, Mars krstari vašim 12.poljem nesvesnog, te bi sva ona duboka razmišljanja o smislu, rastu i razvoju mogla da konačno da dobiju odgovor koji tražite. Ronjenje po dubokim emocijama i razmišljanja o svojoj porodici će biti intenzivirana ali i plodonosna.

JARAC

jarac.png

Sunce će sve do 22.7. boraviti uz Veneru i Merkur u znaku Raka i vašem prirodnom sedmom polju partnerstva obasjavajući partnera a vama pružajući prilku da vidite sebe u njegovim očima. Ove tri planete svakako mogu dovesti do nekih novih poznanstava i ljubavi jer ćete pleniti pojavom i šarmom. Kako će ove tri planete u prvoj polovini jula praviti nezgodne aspekte sa Uranom i Plutonom ovo će biti prilika da one osobine koje nosite u sebi a kojih se sami pribojavate ugledate upravo u susretu sa drugima. Možete postati svesniji šta sve očekujete od partnera, na koji način sagledavate vaše mesto u dvoje i koju vrstu energije unosite u odnos. Ovo može biti dinamičan period sa konfliktima i nesuglasicama a kako ćete ga rešavati će vam najbolje reći na kakvim temeljima ste zazidali odnos.

Dani od 5.-7. donose potrebu da se sve izgradi razgovorom ali i vrelim nežnostima, jer će Mars i Venera svojim skladnim aspektom pojačati strasti i privlačnost. U drugoj polovini jula fokus je i dalje na vezama, poželećete da se spojite sa partnerom na jedno9m dubljem nivou i da vas ne zadovoljava površan i neobavezan odnos već stremite ljubavi koja je spremna da ide do krajnjih granica. Mars je konačno krenuo direktno i tokom jula će se kretati kroz vaše 11.polje te ćete imati potrebu da uskočite u akcije koje će osigurati vaše dugoročne ciljeve. Fokus će biti ka aspiracijama, nadama i željama za vašu budućnost

VODOLIJA

vodolija.png

Sve do 22.jula Sunce će boraviti u Raku i vašem šestom polju posla i zdravlja uz Veneru i Merkur. Ovo može biti period poslovniih uspeha ali i dani za razmatranje vašeg poslovnog životnog plana. Kako će ove planete biti u nepovoljnim aspektima sa Uranom i Plutonom u prvoj polovini jula mogući su problemi i nezadovoljstvo. Te će ovo biti idealni dani da razmislite da li je to pravi posao za vas, da li je došlo vreme za promenu posla ili samog pristupa istom. Takođe, neki od vas bi mogli ugledati prve sigurne simtome bolesti čiji je uzrok preteran rad. Tokom celog jula Mars će biti boj u polju vaše karijere i statusa i na neki način razbuktavati vatru nezadovoljstav i mogućnosti da odete na drugi posao ili se pak osamostalite.

Već od 12.jula ulaskom Venere pa zatim Merkura u vaše sedmo polje partnerstva i znak Lava na pomolu su lepa ljubavna dešavanja. Svi oni koji su sami će imati prilike da upoznaju nove partnere i to u danima oko 21.7. Tada će se pojavljivati oni koji su ozbiljni, stabilni a možda i stariji od vas, oni koji su spremni na vezivanje i trajan odnos. Dok u danima krajem jula i početkom avgusta češća će biti neočekivana i neobična poznanstva sa partnerima koji mame svojom originalnošću, jedinstvenošću ali i individualnošću.

RIBE

ribe.png

Tokom prve polovine jula tačnije sve do 22. Sunce obasjava znak Raka i vaše peto polje igre, kreativnsti i samoizražavanja. Kad god neka planeta krstari ovim vašim polje a sada su tu i Venera i Merkur u vama se bude svi oni potencijali koji vas vode u stvaranje, kreiranje nove realnosti, novih fantazija kojima ste skloni. Ljubavna dešavanja mogu doneti nove uvide u sopstvenu ličnost, a kako će u ovom periodu biti dinamičnih aspekata sa Uranom i Plutonom emotivnih burnih reakcija i otkrivanja nekih potisnutih osećanja može biti dosta. Međutim, uz podršku Jupitera iz polja partnerstva verujem da ćete lako uspeti da pronađete zajednički jezik.

U drugoj polovina jula u velikoj meri ćete se usredsrediti na posao, pravljenje novih planova i donošenje odluka. Ideje ćete razvijati na praktičan način, te bi lako mogli i uklapati lepo i korisno jer će Venera planeta ljubavi i estetike takođe boraviti u polju posla. Atmosfera u okviru vaše poslovne saradnje i druženja odisaće zadovoljstvom i lepom kolegijalnošću. Posebno povoljni dani mogu biti oko 21.7. kada stiže zaključivanje nekog važnog dogovora ili pak nagrade za sav uložen trud. A krajem jula i početkom avgusta budite spremni za naboj kreativnih ideja i inovativnih misli

OVAN

Ovan

Ovnovi, konačno je Mars vladar vašeg znaka krenuo direktno i dozvolio vam da dodajete gas onako kako ste navikli. Kako će tokom jula boraviti u strastvenoj Škorpiji ni vama strastvenosti neće manjkati. Intenzivno ćete se baciti na posao, naprežući se do krajnjih granica da postignete zacrtano. Ovog meseca može doći i do transformacije načina na koji koristite vašu energiju možda baš zato što ste dugo čekali na istu ili bilo kakav ishod. Vaše seksualne želje će biti intenzivirane naročito u danima oko 7.7. kada će Venera i Mars praviti lep aspekt. Te evo slobodnima novih ljubavi a onima koji su u vezi i čekaju na bebu evo prilike za to.

U prvoj polovini jula u vašem polju doma i porodice boraviće Sunce, Venera i Merkur te eto vas kako uživate baš u domu kraj najbližih, želeći da osetite sve blagodeti porodice i sigurnosti koju ona pruža. Zbog nepovoljnih aspekata s Uranom i Plutonom i vaše plahovite naravi i teškoće da se skrasite na jednom mesto evo malo nervoze i nesporazuma. Zato u drugoj polovini jula već od 12.7. ulaskom Venere u Lava eto vama zabava, umetniških i kulturnih dešavanja. Šanse su da upoznate nove prijatelje i partnere, kroz zabavu ili bavljenjem kretivim igrama ili sportom.

BIK

Bik

Venera vladar vašeg znaka će sve do 12.7. boraviti u znaku Raka tamo gde žive vaši koreni i porodica. Tamo gde postajete najsentimentalniji ali i najsigurniji, te se ne začudite ako vas sve vuče ka domu i da tamo što više vremena provedete. Zbog nepovoljnih aspekata u ovim danima mogli bi se podestiti obe strane medalje zvanog dom, zašto vam je tu tako prijatno ali i zašto imate nekad jaku potrebu da odete. U drugoj polovini će da prevagne ova lepša strana koji ćete posle nositi sa sobom gde god da krenete kao sigurnost. Od 12.7. eto Venere u Lavu da vam pomogne da svi ugledaju vaš urođeni šarm, čulnost i lepotu. Imaćete pojačanu potrebu za scenom, aplauzima i pohvalama pogotovo u danima oko 21.7. kada i stižu zaslužene nagrade a kada će vaš trud biti najvidljiviji. Krajem jula i početkom avgusta Venera udružena sa Uranom doneće vam nebičana poznanstva, neočekivane susrete ali i ideje koje biste mogli u budućnosti da razvijate.

U partnerskom smislu – što ljubavnom što poslovnom, evo lepog pomeranja ka napred, naime Mars će imati direktno kretanje i aktiviraće vas da se neki odnose razmrse. Rešavanje ovih odnosa bi moglo biti pomalo burno ali svakako je tu ostalo dosta za razrešavanje. Posebno povoljni dani u emotivnom smislu su oko 7.7. te budite spremni za razmenu strasti i intimnosti. A u danima od 11.- 19.7. evo izuzetno povoljnih poslovnih mogućnosti.

BLIZANCI

Blizanci

Tokom prve polovine jula Merkur, vaš vladar, će uz Sunce i Veneru boraviti u Raku i vašem prirodnom drugom polju sistema vrednosti i finansija. Vaš um će biti koncentrisan na praktična pitanja i osmišljavanje načina kako da zaradite više novca za sebe i svoje najbliže. Razmišljaćete takođe, o vašem sistemu vrednosti i tome šta je zaista za vas važno. Venera će pojačati potrebu za uživanjem ali i trošenjem novca na stvari koje cenite i oslikavaju vaš ukus ali i stvari za dom u kome živite. Bilo bi pametno da usporite sa trošenjem ako već para imate na gomili jer će lako da se potroše, nepovoljni aspekti sa Uranom i Plutonom najavljuju nepredviđene izdatke i gubljenje novca.

U drugoj polovini jula tačnije od 12.7. Venera ulazi u znak Lava a za njom i Merkur pa Sunce, aktivirajući vaše treće polje komunikacije, putovanja i praktičnosti gde ste vi i bukvalno pravi majstori. Evo pregršt dana za uživanje u razgovorima, druženju, čitanju i učenju. Ovo može biti prilično nemiran period što vi i volite, pun društvenih dešavanja na sceni gde bi mogli biti veoma vidljivi drugima. Mars iz Škorpion će biti u vašem šestom polju posla i zdravlja, te eto vas kako delate punom parom u pravcu karijernog napretka. Nemojte očekivati od kolega da imaju energije i poleta kao vi, ipak je leto počelo i vreme je da se malo uspori tempo. Kako je 6.polje povezano i sa zdravljem idealno je vreme da višak energije koristite u pravcu poboljšanja opšteg nivoa fizičke kondicije.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter