parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DA LI STE MEĐU NJIMA? Žene u ovim horoskopskim znacima su najveće zavodnice zodijaka!

Da li ste među njima? Ili ste među "žrtvama"? Proverite...

ŠKORPIJA

Najseksepilnija i najmisterioznija od svih, ona kojoj se ne može odoleti. Uvek je vode strast i libido koji se ne može obuzdati. Ona osvaja brzo i lako.

Šta to je čini tako posebnom? Ne odustaje od onog koji joj se dopada!

Ostaće verna samo muškarcu koji može da odgovori njenoj strasti, a onda... onda će mu se posvetiti potpuno. Njena ljubav se graniči sa posesivnošću.

RIBA

Čarobna žena. Zavodi svojim pokretima, hodom, glasom, mirisom... Zaljubljive je prirode, a flert je sastavni deo njenog života, ali to ne znači da nije verna muškarcu kojeg voli. Kada ga odabere posvećuje mu se potpuno. Pažljivo ga sluša i želi da ispuni sve njegove želje.

Međutim, ona i dalje ostaje tajanstvena, nikada se ne otvara do kraja, i vešto maskira sve što nju ili partnera može da povredi i da ugrozi taj odnos.

RAK

Ona ima moć da opčini muškarca. Erotična i senzibilna, istovremeno detinjasta i stidljiva. Uvek je u vlasti sopstvenih osećanja i menja se u skladu sa onim što oseća. 

Ženstvena je, izraženih oblina i svesna je svoje privlačnosti. Teško izlazi iz svoje ljušture, jer se plaši da ne bude povređena. Kada naše muškarca kome veruje potpuno, fasciniraće ga svojom inteligencijom i emocijama, koje lako pokazuje. Uvek ima razumevanje za sve. Razmaziće, a od njega očekuje da bude pažljiv i da brine o njoj.

 

Izvor: erotskeprice.info
Foto: Twitter/Prijedor24h

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost