Izvor:
10.10.2017 u 17:11
0

KOJI JE VAŠ BROJ?

Na osnovu datuma rođenja izračunajte svoj broj i pogledajte šta o vama kaže numerologija.

ŠTA VAŠ DATUM ROĐENJA GOVORI O VAMA?

Numerologija predstavlja nauku o brojevima na osnovu kojih je moguće odrediti karakter određene osobe, ukazuje na važne ciljeve koje osoba želi da ostvari u životu, zatim, pruža uvid u sposobnosti, afinitete ili osobine koje ličnost poseduje u vidu njenih osnovnih vrlina ili mana.

Broj vašeg datuma rođenja je jedan od najznačajnijih u numerologiji. Evo kako da izgračunate vaš broj.

PRIMER:

Datum rođenja je 8. oktobar 1950.

1. Saberite brojeve na ovaj način:

8+10+1950=1968

2. Saberite brojeve prethodnog zbira:
1+9+6+8=24

3. Saberite sve dok ne dođete do jednocifrenog broja:
2+4=6

6 je vaš broj!

1.IDEJNI TVORCI

Jedinice su unikatne. Zbog želje da sve bude po njihovom ponekad su arogantne i tvrdoglave. Vole da preuzimaju inicijativu i često su lideri i šefovi.

2. MIROTVORCI

Dvojke su rođene diplomate. Svesne su tuđih potreba i karaktera i često misle na druge više nego na sebe. Analitične su i samoinicijativne. Prijateljstva im puno znače i ne vole da budu same.

3. PARTI MANIJACI

Trojke su idealisti. Veoma su kreativne, druželjubive, romantične i jednostavne. Započinju mnoge stvari koje ne uspevaju da završe. Uživaju u sreći drugih ljudi. Trebalo bi na život da gledaju sa realnije strane.

4. KONZERVATIVCI

Četvorke su senzibilne i tradicionalne. Vole red, rutinu i veoma su vredne. Uvek su istrajne i često tvrdoglave. Obožavaju prirodu.

5. AVANTURISTI

Petice su istraživači. Njihova znatiželja, rizični potezi i entuzijazam ih često dovode u opasnu situaciju. Potrebna im je raznolikost i mrze monotoniju.

6. DOBROČINITELJI

Šestice moraju biti nekome na usluzi da bi se osećale srećnim. Jako su vezane za familiju i imaju jak poriv da pomažu drugima.

7. INTELEKTUALCI

Sedmice su istražitelji. Preispituju sve u životu i emocije im ne utiču na odluke. Sve rade polako, njihov moto je : "Što je brzo, to je i kuso". Obožavaju tajne.

8. FACE
Osmice rešavaju probleme. Veoma su profesionalne, odlučne i dobro procenjuju situacije. Objektivne su i lako će vam dati do znanja da su one glavne.

9. GLUMCI
Devetke su rođeni zabavljači. Veoma su nežne i darežljive. Sa svojim šarmom lako nalaze prijatelje. One su kao kameleoni, lako se prilagođavaju prilikama i ljudima.

Izvor: pressonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter