Izvor:
15.10.2017 u 03:59
0

UTICAJ PLUTONA: Saznajte kako će vam promeniti život kada napokon stigne do vašeg!

Odakle dolazi vaša loša karma i kako to možete da popravite? Pitajte Pluton!

Pluton je povezan sa svom lošom energijom koja nas sprečava da uživamo u životu.

Toliko sporo se kreće da njegova energija utiče na probleme celih generacija i karakterišu ga promene koje je nemoguće izbeći.

Zbog toga što se toliko polako kreće, Pluton je u poslednjih nekoliko stotina godina prošao kroz svega pet znakova (videćete godine pored svakog znaka).

Pogledajte kako Pluton utiče na druge planete i na vaš znak.

Ovan (1823 – 1853)

Pod uticajem Plutona, Ovnova ljubav prema akciji pretvara se u nestrpljenje i insistiranje da se stvari rade na vaš način.

Bik (1853 – 1884)

Nežna i zaštitnička priroda, kao i visoko vrednovanje bogatstva pretvaraju se u pohlepu i potrebu da se sve kontroliše kada se u sve umeša Pluton.

Bikovi su tada fokusirani da uzimaju sve više i više da prestaju da cene ono što imaju u tom trenutku i ignorišu sve vredne stvari u životu na koje se ne može staviti cena.

Blizanci (1884 – 1914)

Malo pogubljeni Blizanci su još više dekoncetrisani kada je Pluton u njihovom znaku. Ideje i projekti dolaze munjevitom brzinom, ali se jako retko završavaju.

Možda imate mnoštvo poznanika, ali oni nikada neće postati vaši prijatelji.

Rak (1914 – 1939)

Rak je povučen i emotivan znak. Pluton je takođe ljubitelj tajni, ali to može postati problem kada se Rak previše povuče u sebe i počne da odbija da u svoj život pušta druge ljude.

Lav (1939 – 1958)

Lav žudi za pažnjom i uglavnom je jako dobar u deljenju ljubavi. Međutim, Pluton blokira tu velikodušnost i Lava pretvara u samoživu osobu.

Možda će neko vreme uspevati da zavara ljude, ali ta sebična priroda će kad-tad isplivati na površinu.

Devica (1959 – 1972)

Poznata po svom perfekcionizmu, Devica će postati preterano izbirljiva, a ponekada čak i zla kada se upari sa Plutonom.

Iskrena želja Device da pomogne će i dalje biti tu, ali će donekle biti iskrivljena potrebom da se ljudi prozivaju čak i za najmanju sitnicu.

Vaga (1971 – 1984)

Vagi je potreban balans i jednakost, međutim, kada se Pluton pojavi, biće vam jako teško da donesete odluku i pridržavate je se.

Puno vremena ćete provoditi razmišljajući o opcijama, ali zbog toga što nećete želeti da preuzmete krivicu za donešenu odluku ili napravljenu grešku, sve će ostati samo na promišljanju.

Škorpija (1984 – 1995)

Jedan od razloga zašto Škorpija ima mračnu reputaciju je zbog toga što je Pluton njegova vladajuća planeta. Pluton jednostavno povećava i naglašava sve osobine Škorpije.

Strelac (1995 – 2008)

Pod uticajem Plutona, Strelac jednostavno ne može da se smiri i uvek traži sledeće veliko uzbuđenje jer mu sve vrlo brzo dosadi.

Ali, umesto da pronalazi nove pozitivne načine da ostane zaokupljen, Strelac u potrazi za novom avanturom može da ispolji opasno i agresivno ponašanje.

Jarac (2008 – 2024)

Efikasnost Jarca menja potpuna nefleksibilnost i odbijanje autoriteta jer misli da sve može bolje.

Vodolija (1778 – 1798, 2024 – 2044)

Pluton u šašavoj Vodoliji će promene koje je već stvorio u Jarcu podići na nov nivo i gurnuti ovaj znak u svet koji nije mogao ni da zamisli.

Ova generacija još nije rođena, ali čeka je nezaboravno vreme.

Ribe (1798 – 1823, 2044 – 2068)

Plutonove nezgodne transformacije su posebno teške emotivnim Ribama. Sve se čini kao otvorena rana, a podjednako ih brine tuđ, kao i svoj bol.

Ova generacija će osetiti probleme prethodnih godina dok bude pokušavala da učini stvari boljim.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter