Izvor:
15.10.2017 u 14:21
0

SPREMITE SE ZA PROMENE: Jupiter je ušao u Škorpiju!

Jupiter je ušao u znak Škorpiona i boraviće tu do novembra 2018 godine. Na globalu, ovo je aspekt jačanja nacionalnog identiteta. Generali izlaze u prvi plan. Ekonomija će dobiti drugu dimenziju. Pomeriće se izvesne granice u hemiji ili fizici. Procvetaće tajna udruženja koja nemaju veze sa religijom, objašnjava jedan astrolog.

Jupiter u Škorpionu ima potrebu za dubinom i smislenim osećajima. Svaka površnost će biti odbačena. Ovo je prvo aspekt žrtvovanja (simbolika Škorpiona) da bi se došlo do „velike sreće“ (simbolika Jupitera). Oni koji imaju najviše toga da izgube – mogu najviše da dobiju. Prvi dispozitor je Pluton u Jarcu – vraćanje tradiciji i dugoročno planiranje. Nešto se čeka već izvesno vreme a za akciju je potrebno odabrati pravi momenat.

Prvo će odreagovati sami Škorpioni. Finansije i posao ih muči već protekle četiri i po godine najmanje. Sada će shvatiti šta to tačno žele da promene. Nema više lutanja. Da bi do toga došlo, moraće nešto da žrtvuju. Kod većine je to porodični mir ili nekretnine. Mnogi će se otisnuti put inostranstva ili specifične saradnje sa strancima. Trebaju da se paze prevelikog iscrpljivanja i da drže svoje zdravlje pod kontrolom.

Energija Strelčeva će se bitno promeniti. Boravak Saturna u Strelcu ih muči već dve i po godine. Zatvarali su se i povlačili u sebe. Sada se to polako menja. Svoje pune potencijale će pokazati posle nove godine. Uz nečiju podršku će menjati svoje životne okolnosti. Ovo je idealno ako je vezano za daleke zemlje, državne institucije ili veće organizacije. Jednostavno će ih neko izdvojiti iz mase i dati im šansu. Sistem vrednosti se menja. Sreća nije u novcu, ali će se taj deo bitno popraviti kod većine Strelčeva jer će prvenstvaeno biti zadovoljniji sobom.

Ribe će takođe odreagovati na ovaj aspekt. Ukazaće im se šansa za odlazak u inostranstvo ili ozbiljnu promenu posla i to preko pomoći nekoga iz kruga prijatelja. Ovo je šansa koju čekaju bar dve godine unazad. Mnoge Ribe će morati da se vrate korak nazad da bi krenule napred. Ubrzo će se dileme stišati i novonastale okolnosti će im uliti novi osećaj nade.

Najviše mogu da izgube Rakovi. Ulaze u dobar poslovni period, ali će emotivni deo da trpi. Kao da će birati između posla i ljubavi. Neki će donositi odluke pod određenim pritiskom dragih osoba. Račicama nije najpovoljniji period za trudnoću i treba da kontrolišu hormone. Tokom sledeće godine će se dešavati sudbinske ljubavi ali će i na to morati nekako da se sačekaju. Odličan je period sa seljenje.

Bikovi neće „prepoznati svoju sreću“. Oprezno sa promenama i savet je da se konsultuju sa ljudima koji malo drugačije razmišljaju.

Blizanci će poslovno napredovati, ali će pri tom morati da zgaze bar dve osobe.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter