Izvor:
17.10.2017 u 03:06
0

ZVEZDE OTKRIVAJU SLABOSTI: Ovo su najlabilniji znakovi u celom Zodijaku! (foto)

Možda vam ne izgleda tako na prvi pogled, ali ovi znakovi zaista imaju svoju slabost koju ne pokazuju tek tako.

Možda vam ovi horoskopski znaci deluju kao da su psihički stabilni, ali ne budite u zabludi, to je samo varka.

Ribe

Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često ume da kaže da će da poludi. Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru.

Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.

Vodolija

Ljudi ih inače doživljavaju kao fijuke. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve probleme ovog sveta.

I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često deluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bes, pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena.

Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter