SEKS PREMA HOROSKOPU: Ko vam najviše odgovara!

 

Još od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa - vatru, vazduh, vodu i zemlju. Oni su način na koji pojedinac doživljava svet, a ovi elementi itekako određuju i skladnost u seksu.

U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama.

Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to jasno pokazuju. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Kada zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi se okreću novim pustolovinama.

Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je uslovljavana razumom. Vrlo su znatiželjni. Pripadnici ove grupe znakova nisu previše verni.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su okupirani emocijama. Da bi osetili seksualne porive, moraju se osećaju sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju. Vrlo su verni i privrženi.

Zemljane znakove (Bik, Devica, Jarac) karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Kad uspostave blizak odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strasni i otvoreno izražavaju svoje želje. Nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju na prvi korak.

Iako je eksplozivan seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike. Najbolje se slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija) te vodeni (Rak, Škorpion, Ribe) i zemljani (Bik, Djevica, Jarac).

OVAN 21. 3 - 20. 4.

Za Ovnove je seks - lov. Usmereni su na fizičko izražavanje želja i imaju neiscrpnu energiju. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne boje se eksperimentisati. U seksu Ovnovi vole dominirati, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovoga vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose, ljubljenje po čelu i obrazima.

BIK 21. 4 - 21. 5.

U seksu Bikovi su vrlo zahtevni. Vrlo su privlačni, a u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervisano. Njima je predigra najvažnija, što ponekad može izluđivati partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja zaista ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od dosadne svakodnevice. Bikove izrazito uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

BLIZANCI 21.5 - 21. 6.

Za Blizance seksualnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri trebaju biti vešti pri ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentisanje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će uživati ​​u brzom seksu na zadnjem sedištu automobila, ali i u celovečernjem klasičnom provodu. Što raznolikije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena.

RAK 22. 6 - 22. 7.

Seksualno druženje s Rakovima je kao lagani ples. Ako pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti neograničen užitak. Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emotivno iskustvo. Kada se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strasne i predate ljubavnike. Intuitivno osećaju što partner želi i jako se trude da ga usreće. Kod Rakova je izuzetno osetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.

 LAV 23. 7 - 23. 8.

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje pruža i veliku zabavu. Pripadnici ovoga vatrenog znaka uvek su spremni za akciju i očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole dominirati. Uživaju kad se hvali njihovo umeće i daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite uzbuditi Lava, počnite ljubljenjem po leđima i nastavite erotskom masažom.

DEVICA 24. 8 - 23. 9.

Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja žele ispuniti svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovog zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da bi dostigli vrhunac. Stidljivi su i teško pokazuju skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

VAGA 24. 9 - 23.10.

Središte seksualnosti je u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može biti divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i guze.

ŠKORPIJA 24. 10 - 22. 11.

Znak Škorpije u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su pružiti seksualno zadovoljstvo, ali i da dobivaju nežnost. Škorpije obožavaju osmišljavati posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora biti iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći, jer se nalaze u području seksualnih organa.

 STRIJELAC 23. 11 - 21. 12.

Između vatrenih znakova Strelac je predvodnik kad je reč o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je pre svega dobra zabava i vrlo strasno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim rečima, Strelci su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo stidljivi i ne robuju šablonama. Oni će uvek smišljati nešto novo. Strelca najviše uzbuđuju nežni dodiri po kukovima i butinama.

JARAC 22.12 - 20. 1.

Iako na prvi pogled izgledaju stidljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i odani ljubavnici Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

VODOLIJA 21. 1 - 19. 2.

Za njih seks nije samo strast i zabava. On je pre svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom da razmenjivati razmišljanja. Vodolije su znatiželjne, što ih tera na neprestano eksperimentisanje. Trude se biti iskreni, a to zahtevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkolenica.

RIBE 20.2.-20.3.

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu usrećiti partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

 

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live