Izvor:
16.12.2017 u 04:41
0

NAJVEĆI ALJKAVCI HOROSKOPA: Ovih pet znakova su najneuredniji pripadnici zodijaka!

Upozoreni ste na vreme…

Neki to nazivaju kreativnim neredom, neki kažu da ne stignu da čiste, ali jeste li se ikad setili da za svoju neurednost okrivte svoj horoskopski znak? Ako ste jedan od ovih pet, definitivno možete!

5. Lav

Nisu Lavovi neuredni, samo uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj bi znak bilo najbolje da za njih čisti neko drugi.

4. Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na kauč i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promeni.

3. Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje – zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu uraditi i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da nisu sasvim pogrešnog mišljenja.

2. Strelac

Strelci će za sebe reći da uopšte nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost jako brzo napraviti nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strelci će za sebe reći da to uopšte nisu.

1. Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter