Izvor:
16.12.2017 u 13:58
0

HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR: Bikovi, ne gurajte probleme pod tepih, Blizanci ljubomorni i posesivni! (foto)

Ovan

Dobro se osećate u vezi. Optimistični ste i bolje se slažete sa partnerom. Pred Vama je dan u kom možete da završite dosta obaveza. Nezadovoljni ste saradnicima, ali gledajte da obavite ono što je važno.

Bik

Posvetite se partneru. Ne gurajte probleme "pod tepih". Slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja bi na Vas mogla veoma pozitivno da utiče. Pred Vama je dosta obaveza. Budite vredni.

Blizanci

Danas se osećate dosta bolje, a to će se odraziti na odnos sa partnerom. Ne budite ljubomorni i posesivni, nego mu dajte malo slobode. Ne odustajete tako lako od svojih planova. Veoma ste posvećeni poslu i težite uspehu.

Rak

Danas ste prilično romantični. Iskoristite dobar dan za bitne razgovore sa partnerom, ali ne zapostavljajte strast. Jako ste posvećeni poslu. Dajte sve od sebe da zadatke završite u roku.

Lav

Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta Vam se može svideti ili ćete nekog interesantnog upoznati na putovanju. Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i dajete svoj maksimum kako biste pokrenuli stvari na bolje. Novi saradnici Vas motivišu.

Devica

Niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Danas pokušajte da izbegnete rasprave. Preko neke bliske osobe možete upoznati zanimljive ljude. Važno je da neke stvari proverite više puta kako ne biste napravili neke vecće greške.

Vaga

Poradite na komunikaciji sa partnerom. Danas ste pozitivni i sve Vam ide kako ste zamislili. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i sve će biti u redu.

Škorpija

Osećate se dobro pored drage osobe i zadovoljni ste odnosom koji imate. Slobodni, uživajte u flertu i novim kontaktima. Možda se neko na poslu trudi oko Vas. Pogledajte malo oko sebe, ljubav je možda tu.

Strelac

Ako ste u vezi, moguće je da vam zasmeta nesto kod partnera. Budite tolerantni. Tokom današnjeg dana nemojte mnogo da rizikujete. Pomalo ste napeti jer imate mnogo obaveza.

Jarac

Ne bi trebalo da pritiskate partnera da radi nešto što ne želi. Slobodni, prijaće Vam povlačenje u sebe. Nije to loše. Danas nije dan za neke nove aktivnosti na poslu, završite samo ono što ste počeli i što morate.

Vodolija

Bilo bi dobro da ne zapostavljate prijatelje zbog partnera. Idite na kraći put sa voljenom osobom, prijaće Vam promena. Ako ste slobodni, očekuje vas značajno poznanstvo sa osobom sa kojom možete uploviti u nešto ozbiljno. Problem sa cirkulacijom je moguć danas.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog posla. To može biti loše. Sklapanje novog poslovnog dogovora vam može značajno popraviti atmosferu na polju posla. Izvesni su problemi sa leđima, čuvajte se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter