Izvor:
30.12.2017 u 16:38
0

VREMEPLOV: Evo šta bi svaki horoskopski znak hteo da promeni!

Neki bi sebe lišili ljubavnih muka, neki bi karijeru započeli ranije, izbrisali ljubomorne ispade.

OVAN

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje greške i korigovao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom području radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i raduje. Nikome ne bi polagao račune za svoje postupke. S veseljem bi sebi priuštio rizičan adrenalinski podvig.

BIK

Kad bi osećajni Bik vremeplovom otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živeo u obilju na svim poljima. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtevan, prilagodljiviji. Već od mladosti bi se usmerio na posao i postavio sebi visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da zavisi samo od sebe.

BLIZANCI

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoj životni računar, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Kao prvo, drugačije bi prihvatali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad bi shvatili da neko nije dobar izbor za odlazak pred oltar i time bi sprečili više razvoda. Pokušali bi da razumeju život dublje i imaju više razumevanja za bližnje.

RAK

Kad bi mogao da se vrati u prošlost, Rak sebi ne bi dopustio da toliko puta bude razočaran i emocionalno povređen. Manje bi paničio, dramatizovao i sažaljevao sebe, što ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pažnje posvetio bi svojim ambicijama i napretku i sprečio bi da ga u poslovnim i finansijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

LAV

Kad bi Lav mogao da vrati vreme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živeo bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Izbegao bi mnoge bučne zabave i "akcijske filmove" i više bi svog dragocenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

DEVICA

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošlost bio bi zaista izuzetna avantura, koju bi do tančina isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi sebi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme dopustila bi sebe i zrno spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u prijatnom, romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

VAGA

Osećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu diplomatiju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše njome. Ona pak ne bi povredila one koji joj nisu ispunili želje.

ŠKORPIJA

Kad bi se Škorpija vratila u prošlost, izbrisala bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao reči i više pozornosti posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente i pokušao bi da se popne što više na karijernoj lestvici. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

STRELAC

Kad bi Strelac mogao promeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živio bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi utjecajniji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vredni njegova poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sedio na dve stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

JARAC

Kad bi Jarac zavrteo vremeplov, puno bi stvari bilo sasvim drugačije. Najpre bi se oslobodio kompleksa manje vrednosti, poradio bi na samosvesti i istrgnuo se iz samonametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja oca, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebi više stvari i pokoju avanturu.

VODOLIJA

Kad bi Vodolija mogla da vrati vreme, bio bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljenija i odgovornija. Manje bi govorila i više činila. Bila bi spremna da produbi odnos, voljenoj osobi posvećivala bi više vremena i pružala osećaj sigurnosti. Manje bi se zabavljala do kasno u noć i rešavao probleme ljudi koji mu nisu bliski.

RIBE

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile "dlaku u jajetu" da razore odnos, pokušale bi biti prijatnije i spontanije. Na poslovnom području ne bi dopuštale da ih ucenjuju i postavljaju im nemoguće uslove. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Twitter/BILD_Lifestyle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter