Izvor:
01.01.2018 u 14:59
0

HOROSKOP ZA 1. JANUAR: Škorpije mogu upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju, Ovnovi su danas mnogo pričljivi!

Ovan
Danas ste komunikativni. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza.Vidite sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik
Skloni ste preteranom uživanju u hrani, pazite – mogući su stomačni problemi. Danas se posvetite ljudima koji su Vam bliski, nekome nedostajete.

Blizanci
Sporiji ste nego obično. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste zamislili. Budite detaljniji danas. Pazite, moguće su neke greške. Mesec u Vašem znaku donosi stres u nervozu.

Rak
Možete neke probleme koje imate na poslu i zadržati za sebe, ne opterećujte partnera ili prijatelje. Slobodni, razmislite sa kim treba da se viđate, ne gubite vreme sa pogrešnim osobama.

Lav
Opterećeni ste obavezama koje niste završili prošle nedelje. Nemojte sebi praviti pritisak zbog svega, nego se bolje organizujte. Moguć premor, nađite vremena za relaksaciju.

Devica
Provedite vreme sa partnerom i sa prijateljima. Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Što se tiče posla, potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima.

Vaga
Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Škorpija
Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Strastveni ste danas. Danas je dobar dan za realizaciju nekih novih ideja koje imate odavno. Organizujte bolje svoje vreme.

Strelac
Preko posla može doći do nekog zanimljivog poznanstva. Bićete zadovoljni radom sa kolegama. Bilo bi dobro da pametno trošite svoj novac, ne da kupujete stvari koje Vam nisu potrebne.

Jarac
Danas očekujte odličnu saradnju sa kolegama. Potrudite se da pomognete drugima na poslu koliko možete. Dobro se osećate danas. Pozitivni ste.

Vodolija
Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam smetaju. Potrebno je da više energije posvetite poslu. Fokusirajte se.

Ribe
Danas je moguć kraći put sa partnerom. Ako niste raspoloženi za to, provedite više vremena sa porodicom. Danas nemate koncentraciju za rad.

Izvor: Mondo
Foto: Twitter/glurednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter