Izvor:
05.01.2018 u 22:37
0

PARTI MANIJACI: Sa ovim horoskopskim znacima nikad nije dosadno!

Stvoreni su da vam ulepšavaju dane!

Neki ljudi su prosto rođeni za zabavu i dobar provod.

Muzika, društvo, klub – to je njihovo prirodno okruženje. Među ovim znakovima vam nikada neće biti dosadno.

STRELAC

Prava žurka ne počinje dok Strelac nije tu! Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni manijak. Na njega uvek možete računati ako treba da se podigne atmosfera. Strelci posebno vole ples i sa njima vam izlazak nikad neće biti dosadan.

LAV

Još jedan horoskopski znak koji će znati kako da podigne atmosferu jeste Lav. Lavovi vole biti viđeni i vole da im se dive. Zaplesaće u svakoj prilici, a ono što ih posebno raduje je teatralni ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu – tek tada zabava može da počne.

RIBE

Iako su ribe daleko zatvorenije nego Lavovi i Strelčevi, zbog svoje "zavisničke" osobine, biće idealni partneri za zabave, koji vas nikada neće ostaviti. Dajte im priliku, jer jednom kada se opuste zabaviće sve oko sebe, čak i one koji se na zabavi osećaju kao autsajderi.

OVAN

Ovnovi "ozbiljno" shvataju zabave. Videćete ih kako se brinu o gostima, proveravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi. Vole pozdraviti svakoga, zabavljajući sve goste, a na taj način automatski dobijaju i dodatnu pozivnicu za druge zabave.

VODOLIJA

Vodolija voli žurke i voli da bude okružen ljudima. Neposredni, originalni obećavaju zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti srce plesnog podijuma, oni će čavrljati sa starim prijateljima i doprineti sjajnoj atmosferi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter