Izvor:
18.01.2018 u 04:39
0

ZVEZDE TVRDE: Pazite šta pričete, ovo su najveće tračare horoskopa!

Vrlo lako će da razglase svima ono što ne bi trebalo.

Nekim ljudima je dovoljno da razgovaraju sa svojim najboljim prijateljem, dok drugi moraju da ispričaju najnovije vesti celom svetu.

Ispostavilo se da naša ljubav prema ogovaranju zavisi od sazvežđa pod kojim smo rođeni.

Astrolozi su odabrali top 5 najvećih tračara Zodijaka.

Vodolija

Vodolija gotovo nije zainteresovana za diskusiju o serijama i novim ljubavnicima devojaka. Ove šarmantne i intelektualne tračare više vole da komuniciraju o značajnijim temama. One vole da razgovaraju o političkoj situaciji u zemlji ili o najnovijim dostignućima nauke i tehnologije, a takođe će rado razgovarati o zanimljivim člancima i korisnim TV emisijama.

Takođe, žene rođene u znaku Vodolije su lude za decom, pa ako ste dodirnuli ovu temu, možete sa njima tračati do jutra. Uzgred, najbolje je da Vodolijama ne ulazite u dušu, jer su ove žene vrlo osetljive na pitanja o njihovom privatnom životu.

Vaga

Sa prijateljicom Vagom teško da ćete ogovarati do rano ujutru. Ove lepotice obično spavaju odmah posle večere, isključujući mobilni telefon, ali i zvono na vratima. Ali, u bilo koje drugo doba dana, žena Vaga je spremna da podrži svaki razgovor. Ona će vas pažljivo slušati, i tokom razgovora će vam dati zanimljive savete.

Najprikladnija devojka za ogovaranje sa Vagom je prijateljica u znaku Bika, jer imaju ogroman broj zajedničkih interesa i tema za diskusiju.

Strelac

Žena Strelac je vrlo društvena. Ima puno prijatelja, tako da uvek ima nekoga o kome će pričati. Ali, ako ćete sa njom razgovarati o nečemu što je zanemarljivo, onda gubite svoje vreme.

Omiljene teme tračeva ovog znaka su egzotično putovanje, mistični fenomeni i izuzetni muškarci. Devojka Lav je za Strelca ne samo odličan sagovornik, već i pravi izvor šokantnih ideja.

Blizanci

Žene Blizanci toliko vole da ogovaraju da mogu napraviti slona od bilo koje muve. Istina, više vole da ogovaraju sa svojim rođacima.

Žene Blizanci su uvek srećne kada komuniciraju sa prijateljicom koja je rođena u znaku Device, jer su one uvek spremne da diskutuju o temama kao što su pravilna ishrana i nega tela, a takođe daju veoma efikasne savete.

Ovan

Ako imate slobodnog vremena, žena Ovan može izdvojiti za vas doslovno sve informacije. Ona se jednostavno ne udaljava dok ne dobije punu dozu prvoklasnih tračeva. Ona mora znati sve najnovije vesti o svim njenim prijateljima.

Pripremite se za činjenicu da nećete moći da sakrijete svoj lični život od nje. O životu svojih najbližih, predstavnik ovog znaka spreman je da kaže sve, ali najviše joj za razgovor odgovara Rak.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter