Izvor:
21.01.2018 u 15:27
0

POZITIVNE VIBRACIJE: Ovaj znak zodijaka ih itekako poseduje!

Dajte im kantu limuna i oni će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti 1 čašu te limunade. Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jeste.

Govorimo o – Strelcu!

Strelac sanja velike snove. Jupiter je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu.

Strelac je onaj koji može promatrati horizont i videti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strelac će ionako živeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspiriše, on se u to upušta umom, telom i duhom.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glurednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter