Izvor:
24.01.2018 u 10:28
0

ZAŠTO STE I DALJE SAMI? Horoskop otkiva zbog čega nemate sreće u ljubavi!

Zodijak je nepogrešiv!

Ako se pitate šta vas to sprečava da pronađete ljubav o kojoj maštate, horoskop ima odgovor za vas!

OVAN
Ovnovi su vrlo samouvereni. Neko vreme, to partneru može da bude privlačno, ali vremenom postaje opterećenje. Zato egoizam često stoji na putu vaše ljubavne sreće. Naučite da ponekad partnera stavite na prvo mesto i pokušajte da pristanete na kompromis, jer to je jedini način da imate uspešnu vezu. Ovnovi često ishitreno i brzopleto reaguju i to može da predstavlja problem u vezi.

BIK
Kada jednom budu u stabilnoj vezi, bikovi se vrlo lako opuste. Osećaju se prijatno, pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled. U isto vreme postanu i lenji i ne sete se da je romantika neophodna u svakoj vezi, bar ponekad, i uz to partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe.

BLIZANCI
Glavna zamerka blizancima jeste što često ne ulivaju sigurnost partneru. Skloni su flertu i to nikad nije prijatno drugoj strani. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja takođe je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad unapred ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

RAK
Rakovi su emotivni i njima je ljubav vrlo bitna, pa tako često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. U isto vreme, lako se vređaju i previše su osetljivi.

LAV
Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne razgovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima ne oseća sigurno.

DEVICA
Device retko i teško otkrivaju svoje emocije, pa čak i kad jednom uđu u vezu. Za neke ljude to predstavlja problem jer nije prijatno biti u vezi s nekim ne znajući šta oseća prema vama. Uz to, vrlo su pedantne i sitničave, kritične i pomalo teške, pa život s njima nije lak. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe može biti vrlo naporna.

VAGA
Vage često biraju za partnere emotivno nedostupne osobe. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost ka flertu. Ne vole svađe, pa govore ono što partner želi da čuje, što s vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze.

ŠKORPIJA
Škorpije, emotivne i vatrene kakve jesu, često i lako planu. Nije im strana ljubomora i posesivnost i to može da optereti onog s kim su. S druge strane, oni sami su tajanstveni i sve kriju, pa i na taj način muče partnera koji stalno ima osećaj da se od njega nešto skriva. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

JARAC
Jarac mora da ima puno poverenje u partnera pre nego se opusti u vezi. To ume da bude dugotrajan proces i neprijatno za osobu sa kojom je, jer nije lako živeti sa nekim ko ne pokazuje emocije.

VODOLIJA
Osobe rođene u znaku vodolije često se čine distanciranim jer vole svoju individualnost i slobodu. To može da bude problem za one koji su u vezi s njima jer partner ponekad ima osećaj da su vodoliji svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornim, što vodolija ne može da shvati. Voljena osoba uvek zna šta vodolija misli, ali nikada šta oseća, jer izbegava da razgovara o svojim emocijama.

RIBE
Ribe često idealizuju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovane prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter