Izvor:
04.02.2018 u 21:46
0

OVAJ ZNAK DANAS REŠAVA MNOGE PROBLEME: Novac i ljubav vam stižu u istom danu!

Dnevni horoskop predviđa nepovoljan uticaj planeta, ali ovaj znak će uspeti da pronađe šansu za novu ljubav i rešenje problema!

Dnevni horoskop ukazuje na kvadrat Venere i Jupitera koji donosi finansijske probleme i lošu komunikaciju, a evo koji znak će sprečiti negativan uticaj planeta da mu pokvari dan.

Drage Device, danas imate šansu da pokažete na poslovnom planu koliko ste sposobni i organizovani. Uspećete da odgovorite na svaki zahtev, ali budite strpljivi, jer Univerzum ne šalje odmah nagrade za uloženi trud. Iako imate određene teškoće zbog loše finansijske situacije, danas ćete uspeti da donesete dobre odluke i rešenja za novčane probleme.

Devicama je danas pojačana intuicija, pa ćete sreću u ljubavi pronaći ako poslušate srce i unutrašnji glas. Zaboravite na rane iz prošlosti i oslobodite se, istražujte koliko vaše srce može da voli i koliko želi da bude voljeno. Možda u toku dana sretnete osobu o kojoj odavno sanjate, ali nemojte zbog straha od vezivanja da propustite idealnu priliku.

Kineska nova godina započinje posle drugog mladog Meseca nakon zimskog solsticija. Tako ove godine počinje 16. februara i traje do 4. februara 2019. Napuštamo godinu vatrenog Petla – za kojeg su karakteristični akcija, posvećenost, napredak i ulazimo u godinu zemljanog Psa. On nam kaže da ove godine moramo da budemo tolerantni i saosećajni kako bismo održali karmičku ravnotežu i izbegli nepotrebne sukobe…

Godina velikih promena

Zemljanim Psom vlada element zemlje, jang. Ova će godina biti puna dešavanja i naglašavaće važnost univerzalnih vrednosti dijaloga i solidarnosti, koje su karakteristične za kineski znak Psa. Pas ceni direktnost i suočavanje s poteškoćama.

Mnogima će ova godina postati početna tačka novog, mirnog i srećnog razdoblja. Sebičnost, pohlepa i neznanje glavni su izvori patnje na Zemlji, a samo empatija i saradnja, društveni i kulturološki napredak mogu nam pružiti novu nadu.

Zdravlje i životne navike

Ova je godina odlična za usvajanje novih, zdravih navika i rešavanje poroka. Dobro je vreme i za veće promene – selidbu ili početak nove karijere.

Međutim, možemo očekivati razdoblja usamljenosti ili prolazne melanholije, koja s druge strane može hraniti najosetljivije i najkreativnije umove među nama. Ostalima ti trenuci mogu dovesti do poteškoća u sprovođenju životnih planova i odgađanja do sledeće godine.

Osobe čija energetska karta u kineskoj astrologiji sadrži elemente vode i drveta biće osetljivije od ostalih na specifične oscilacije 2018. godine. Ljudi kod kojih dominira element zemlje osetiće ravnotežu tokom čitave godine, a to će im pomoći da s većim samopouzdanjem i učinkovitošću organizuju privatni i poslovni život.

Novac, karijera i uspeh

Znakom Psa dominira element zemlje, a slede ga elementi vatre i metala. Kreativan ciklus vatre, zemlje i metala znači da će oni koji u poslovnom smislu izaberu iskrenost i pravdu sa lakoćom zaraditi novac. Firme koje se brinu za dobrobit i zdravlje, koje se bave recikliranjem i obnovljivim izvorima energije, biće nagrađene povećanim prihodima.

Poželjno je pokazati solidarnost i plemenitost kako bi se plemenita i snažna pravednost zemljanog Psa pretvorila u materijalno i duhovno bogatstvo.

Za razliku od ekscentričnog vatrenog Petla, koji je vladao prethodnom godinom, zemljani Pas ne odobrava nepotrebno rasipanje i trošenje. Uspeh u 2018. godini, kako u ljubavi tako i na poslovnom planu, najviše zavisi od kvalitetne međuljudske komunikacije i nesebičnosti i velikodušnosti.

Društvena pravda i inovacija

Godina zemljanog Psa snažno će uticati i na muškarce i na žene, dajući im priliku za promenu. Snažan karakter, edukacija, moral, društveni život, zdravlje i briga za starije, u ovom su razdoblju veoma važni. Pojava novih književnika i filozofa, kao i ponovno otkrivanje zaboravljenih klasičnih pisaca i pesnika trebala bi da probudi i nahrani kolektivnu svest.

Tokom godine zemljanog Psa možemo očekivati i pokretanje novih industrijskih projekata koji će promeniti dosadašnji način proizvodnje i eksploataciju izvora energije. To se posebno odnosi na područje solarne energije, koje je dovoljno razvijeno da postane jedan od glavnih izvora struje.

Ljubav i porodica

Važno je zapamtiti da element jang zemlje, koja se povezuje sa znakom Psa, baš poput planine, iznutra vibrira istinom i pravdom. Postupci bazirani na nagonima i demagogiji biće društveno neprihvaćeni jer je naglasak na univerzalnim vrednostima empatije i društvene pravde.

Značenje i važnost porodice ključni su za ostvarenje težnji svih 12 znakova kineskog zodijaka ove godine. Ako ste trenutno sami, ne biste trebali da imate problema s pronalaskom partnera pre sledeće kineske nove godine 2019.

Znak Psa, simbol inteligencije i zaštite, 2018. godinu može učiniti vrlo "socijalno osetljivom", pa je moguće da će aktivisti zahtevati radikalne promene životnih uslova i boriti se za bolju budućnost svoje dece.

U kineskom se horoskopu često kaže da su godine Psa nositelji nasilnog konflikta. Ipak, jedino se godine metalnog Psa, zbog snažnog uticaja metala, vežu s ratovanjem i destruktivnim energijama. Iduća takva godina dolazi nam tek 2030.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter