Izvor:
07.03.2018 u 14:21
0

ŠARMANTNE i SEKSIPILNE: Ovo je ubjedljivo najlepši horoskopski znak!

Postoji čitav spektar teorija o tome u kom horoskopskom znaku su se rodile najlepše zvezde muzike i filma, ali i generalno, koji je horoskopski znak dominantan kada je lepota u pitanju.

Prema tvrdnjama većine astrologa, najviše zavodnika i zavodnica u svetu rođeno je u znaku – Vage!

Svi koji su rođeni između 23. septembra i 22. oktobra sada mogu da se diče jednom neobičnom ali „prestižnom“ činjenicom u društvu.

S druge strane, možda ste i sami primetili, ako imate dosta Vaga oko sebe, koliko su šarmantne i seksipilne. Stručnjaci tvrde da se Vage, zbog uticaja Venere, rađaju sa najlepšom fizionomijom, imaju najbolju simetriju lica i lepe su telesne građe.

Pa, drage Vage, čestitamo!

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter