Izvor:
23.03.2018 u 13:29
0

HOROSKOP OTKRIVA: Pripadnike ovih znakova je teško smiriti i zadržati pored sebe!

Zbog opsednutosti seksom, pripadnike ovih znakova je teško smiriti i zadržati pored sebe. Dakle, budite veoma obazrivi.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom.

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter