Izvor:
25.03.2018 u 14:30
0

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE MAJKA: Device previše brižne, Vodolije kreativne, a ŠKORPIJE…

Koliko li ste puta pomislile, pogotovo u trenucima kada vas vaša mama izludi, da nikada nećete biti kao one!

Međutim, vaš horoskopski znak otkriva kakve ćete zapravo biti u ulozi majke.

OVAN

Prednosti: snažna, samosvesna, neustrašiva

Slabosti: previše takmičarski nastrojena, razjarena, opsesivna, tašta

Mama Ovan je prava ratnica, pa svemu u životu pristupa kao da kreće u bitku. Majčinstvo nije za slabiće, a vi to nikada i nećete biti. Uvek se snađete, s verom u sebe, a jedini šok može biti taj što sada jedno malo biće u potpunosti zavisi od vas. Inače uvek prvo mislite na sebe, pa je zato potrebno malo prilagođavanja jer je beba sad tu. Ipak, koliko god obožavali svoje mezimče, vi ćete sami sebi uvek biti na prvom mestu jer ste vas dvoje ipak dve različite osobe. A taj stav i nije tako loš, pogotovo za kasnije vaspitanje.

BIK

Prednosti: racionalna, vredna

Slabosti: materijalista, često menja raspoloženje, sujetna

Mama Bik je stvorena i za posao i za uživanje. Prvo se pobrinete da je sve okej i onda sledi zabava. Vi ste tradicionalista, ali i avanturista, pa možete tako terati dete da uči i nedeljom, ali i da mu date da vozi motor sa samo 12 godina. Trudite se da decu učite lepom vaspitanju i manirima, da im uvek budete u fokusu, autoritet, ali i najbolji prijatelj. Sve dok vas deca ne obrukaju, nema nikakvih problema.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter