Izvor:
04.05.2018 u 12:55
0

TEŠKO SE ODRIČU SLOBODE: Ovi horoskopski znakovi jedva će pristati na BRAK!

Ako ti je partner u nekom od ovih znakova Zodijaka, promeni ga na vreme!

Neki svoje venčanje sanjaju od malih nogu, a nekima je pomisao na brak noćna mora.

Međutim, ovi horoskopski znakovi nisu preterano raspoloženi za uplovljavanje u bračnu luku.

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu i ne podnose ljude kojima treba puno pažnje i ljubavi, pa oni jednostavno nisu preterano zainteresovani za stvari koje podrazumevaju da je nešto zauvek.

Vodolija

Ovaj znak voli da radi neuobičajene stvar i ceni svoju samostalnost, a brak je poprilično uobičajena stvar koja podrazumeva i određenu količinu zajedništva, što Vodoliji jednostavno deluje nezanimljivo.

Lav

Nije stvar u tome da se Lav ne želi skrasiti, nego u tome da želi najbolje za sebe, a uvek misli da može bolje od onoga što trenutno ima. Zato Lavovi najčešće tragaju za nečim boljim, čak i kad imaju nešto što je sasvim dobro.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi ne vole čuti reč kompromis, a upravo je to jedan od glavnih sastojaka braka. Bikovi su sasvim zadovoljni i sami pa im brak ne deluje kao nešto bez čega ne mogu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter