Izvor:
05.05.2018 u 13:12
0

HOROSKOP ZA 5. MAJ: Blizance očekuje napredak na poslu, Ribe uživaju u ljubavi!

Ovan

Imate utisak da partner ne pokazuje dovoljno ljubavi prema Vama. Moguć je poziv za izlazak od strane neke osobe koju znate jako dugo.

Bik

Danas ste veoma odgovorni i sve radite na vreme. Budite manje zahtevni prema drugima. Dobro se osećate povodom dešavanja u ljubavnom životu. Sve ide kako treba.

Blizanci

Gotovo da je napredak na poslu siguran. Bitno je samo da se malo uozbiljite. Odlično se osećate, danas bi trebalo da se bavite sportom. Strastveni ste.

Rak

Dobro se osećate. Posvetite više pažnje partneru, nemojte da ga zapostavljate kao do sad. Ako ste slobodni, razmislite sa kojom osobom koju znate odavno biste mogli da imate nešto više. Brinete se da li će Vas drugi previše kritikovati na poslu.

Lav

Razmislite o svojim postupcima prema nekoj osobi koja se dosta trudi oko Vas. Budite prijatni, a ne hladni. Danas je dobar dan za saradnju sa drugima.

Devica

Pitajte partnera za savet o poslu koji imate. Svako mišljenje je bitno, a tako nećete biti nervozni, ako se otvorite povodom problema. Budite temeljni, pazite da sve uradite na vreme.

Vaga

Poradite na komunikaciji sa drugima. Bilo bi dobro da partneru odmah ukažete šta Vam smeta, da ne zadržavate ništa u sebi. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zreliju osobu, stabilnu, ali i zabavnu.

Škorpija

Imate previše planova, treba da se organizujete bolje. Fokusirajte se na priroritete. Pod stresom ste i napeti ste prilično.

Strelac

Pokažite drugima svoja osećanja. Potrudite se da sve bude kako treba u vezi, u odnosima sa drugima. Slobodni, možete upoznati neku osobu koja će Vam se jako dopasti.

Jarac

Ne bi bilo dobro da se preforsirate na poslu. Ako ste privatnik, danas možete da očekujete sjajan dan. Samo odradite ono što je važno i neodložno, čime god da se bavite. Odmorite se popodne.

Vodolija

Ne budite ljubomorni. Moguća je avantura sa nekim sa kim se znate odavno, prijaće Vam i flert. Danas dajte sve od sebe da sve uradite kako treba na poslu, na vreme. Mogući su iznenadni troškovi, problemi na poslu i nesuglasice.

Ribe

Zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Nemojte zbog flerta da ugrozite svoju vezu. Danas je bitno da sve radite na vreme. Priliv novca će biti dobar, pa bar o poslu nećete morati da mislite.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter