Izvor:
18.05.2018 u 16:33
0

KRALJEVI LETNJIH AVANTURA: OVi horoskopski znaci su uvek raspoloženi za letnje šeme!

Postoje trenuci kada je letnji flert najbolja stvar koju možete učiniti za sebe. Budući da letnji flert treba da bude prijatan, bez drame i sa puno zabave, postoje neki znaci zodijaka koji će ovog leta imati najbolje letnje romanse.

Prilikom izbora "letnjeg partnera", uvek možete konsultovati astrologiju kako biste odredili nečije pozitivne i negativne osobine. Takođe možete da proverite njihov horoskopski znak da biste videli da li je to vrsta osobe koja može dobro da vas zabavi i koja vam neće izazvati emotivne nevolje ili previranja.

Često se letnji flert dešava kada ste odsutni od kuće. Znate da veza između vas i vašeg "turističkog vodiča" iz Italije verovatno neće biti dugoročna, ali to ne znači da se ne možete zabaviti s njim.

Najbolja stvar koju možete učiniti kod letnjeg flerta jesta da zadržite svoja očekivanja na niskom nivou i budite prisutni u ovom trenutku.

Strelac

Ukoliko imate letnji flert sa Strelcem doživećete magiju. Strelčevi imaju način da otvore novi svet za sebe i druge. Oni su otvoreni za sve što se dešava, i možda je to osećaj čuda i slobode koji uzrokuje neverovatne stvari oko njih, ili zato što ne pokušavaju sve da kontrolišu. Kada se završi leto, nećete morati da brinete o tome da li će Strelac dobro postupiti prema vama, jer će verovatno biti u sledećoj avanturi.

Ovan

Individualni Ovan je savršena osoba za flert jer neće previše ozbiljno shvatiti letnju avanturu. Ovan će vas ohrabriti da iskoristite sve šanse i izađete iz svoje zone udobnosti. Ovan je živahan, avanturista i optimista. Oni su impulsivni, zato budite spremni da krenete sa njim i vidite mesta na koja će vas odvesti.

Vodolija

Vodolija će vam dati ono što vam je potrebno za letnji flert – zabavu, uzbuđenje i osećaj slobode. Ne morate da radite ono što obično radite, možete biti bilo koja verzija sebe i Vodolija će vas prihvatiti. Vodolija će vam omogućiti da istražite različite aspekte vaše ličnosti koje obično držite skrivene. Sa letnjim flertom, želimo da izbegavamo zaljubljivanje i postanemo previše emotivni. Vodolija ne bi volela nikakve intenzivne emocije i to ga čini idealnim kandidatom za letnje flertovanje.

Blizanci

Blizanci su prirodno nadareni da održavaju odnose laganim, zabavnim i fleksibilnim, što ih čini odličnim izborom za letnju zabavu. Jedna od najboljih osobina koju poseduje Blizanac je njihova sposobnost da gotovo najozbiljniju stvar učine zabavnom. Blizanci su takođe fleksibilni, pa ako plan ne uspe, oni znaju kako doći do novog plana na licu mesta. Možete imati duboke razgovore sa njima, a kada dođe vreme da se odvojite – nećete morati da brinete o njima.

Vaga

Ne morate da odete na egzotično mesto da biste imali letnju avanturu. Vaga će vam pomoći da se osećate kao turista u vašem gradu i pomogne vam da ga vidite drugim očima. Iako su Vage poznate po svom šarmu i harizmi, one su takođe osobe koje će brinuti o vama i podržavati vas. Mogu da vam pomognu da se osećate optimistično i srećno dok ste sa njima. Vage su romantične i vrlo senzualne, a nakon flerta ćete definitivno želeti da ponovite.

Ribe

Možda ne mislite da su Ribe idealne za letnji flert, jer su osetljive i ljubazne. Međutim, one su tako kreativne i maštovite da im se teško može odoleti. Ako ste iskreni u onome što tražite, flert sa Ribama može biti od koristi za oboje. Osetićete da imate novu perspektivu u vašem životu i bićete zahvalni za to iskustvo. Ponekad Ribe treba podsetiti na to koliko imaju da ponude i koliko su neverovatne.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter