Izvor:
18.05.2018 u 20:23
0

ASTROLOŠKA STRANA: Jedan znak je spreman da ljubavi da šansu i treći put

Nekima je sasvim prirodno da se često vraćaju na staro – kad su ljubav ili posao u pitanju. A neki kada završe, kraj ne nagoveštava nov početak. U svemu udeo ima i horoskop, pa pogledajte kako stoje stvari sa astrološke strane.

Ovnovi, Bikovi, Vodoliije i Strelčevi definitivno nisu skloni vraćanju na staro i jednom kad završe vezu, teško se u nju vraćaju.

Blizanci, Device, Jarčevi i Lavovi nisu preterano oduševljeni idejom vraćanja na staro, ali su ipak otvoreni za pregovore, pogotovo ako se voljena osoba jako potrudi oko njih.

Horoskopski znakovi koji će najlakše popustiti kad je u pitanju davanje druge šanse su Rakovi, Vage i Škorpije, a znak koji slovi kao najpopustljiviji i koji je spreman i na treću i četvrtu šansu su Ribe.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Peru_Today

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter