Izvor:
28.05.2018 u 13:19
0

HOROSKOP OTKRIVA: Ovo je najprivlačnija osobina svakog znaka!

Horoskop nam može otkriti i koliko smo privlačni drugim ljudima, a svaki znak ima nešto što ga čini posebno privlačnim. Saznajte koje su to najseksi osobine svakog horoskopskog znaka:

Ovan

Žena Ovan je snažna i samopouzdana i uvek dobije ono što želi, a najseksi osobina žene Ovna je njena nezavisnost.

Bik

Bik je društveni znak koji voli uživati u životu, te je uvek u centru pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najseksi osobinom Bika.

Blizanci

Deluju stidljivo i rezervisano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu odoleti. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele ostaviti utisak da ih je teško osvojiti, drugima su još više poželjniji.

Rak

Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osećaju dobro, kada se uspeju približiti ovom izrazito porodičnom i vernom znaku.

Lav

Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i ugrejaće atmosferu gde god se pojavi.

Devica

Krasi je artistički i lingvistički um, a njeno vešto baratanje rečima može svakoga oboriti s nogu.

Vaga

Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, lepotom i ljubaznošću. Vaga je ona magična devojka, koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

Škorpija

Škorpija je odvažan i strastven, a drugi sebi ne mogu pomoći da ih njegova vatrena narav ne obori s nogu. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Strijelac

Smatra se najsrećnijim znakom horoskopa, ali Strelac je i puno više od toga. Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom, jer je Strelac uvek voljan isprobati nove stvari.

Jarac

Brzi um i smisao za humor glavni su Jarčevi izvori seksepila. Vaša duhovitost može opiti drugu osobu.

Vodolija

Uvek mislite na druge i jako ste dragi, i zbog toga ste drugima najprivlačniji. Uvek kažete i učinite ono što treba da biste iznova osvojili i očarali partnera.

Ribe

Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. Čine se povučenima i zarobljenima u vlastitom svetu, što se može činiti kao usamljen život, ali poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter