Izvor:
28.06.2018 u 13:38
0

ASTROLOGIJA TVRDI: One se najbolje snalaze u bračnim vodama! (foto)

Za ove tri kažu da su najbolje partnerke, privržene porodici i veoma brižne.

Ukoliko razmišljate o braku ili da li je brak za vas, pogledajte o kojim ženama je reč.

Žena rođena u znaku Raka.

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuslovno i učiniće sve za njega. Sklone su dramatizovanju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u u poređenju sa onim što će ona dati za vas.

Učiniće sve da stvore topao i udoban dom za svog partnera i decu, mesto koje ćete voleti, osećati se prijatno i želeti da se vratite. Osim toga, odlične su kuvarice. Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Deca su im na prvom mestu.

Žena rođena u znaku Lava.

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Poseduje veliku snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.

Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.

Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primer nesebične i čiste ljubavi.

Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za decu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju decu.

Žena rođena u znaku Ovna.

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na kolena. Izuzetno su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare što žele.

Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno uticati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrednijima pažnje. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgaje buduće lidere i pobednike.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter