Izvor:
14.07.2018 u 12:42
0

VENERA I URAN PRAVE POMETNJU NA NEBU: Pripremite se za ljubavne vratolomije!

Večeras ćemo bit svedoci dva važna prelaza na nebu: Venera ulazi u poravnanje sa Uranom, a Sunce zauzima položaj nasuprot Plutonu što će biti katalizator brojnih promena u našim ljubavnim vezama i životu.

U našem solarnom sistemu planete se stalno kreću i zavise u mnogome od znakova kroz koje prolaze. Pomeranje četiri planeta je veoma velika promena, a ova od večeras će nas navesti da i sami menjamo nešto kod sebe što se dugo vreme nismo usuđivali da promenimo.

Prvo poravnanje je između Venere u Devici i Urana u Biku. Uran menja znak svakih sedam do osam godina, pa ih sa razlogom astrolozi označavaju kao faze u životu. Ovo znači da će mnogi od nas primetiti završetak jedne i početak druge faze u njihovim životima. Uran odbija status kvo i poznat je kao planeta promena, dok je druga Pluton.

Venera je planeta ljubavi, a ona će nas naterati da gledamo kroz njene roze naočari i da sagledamo svet kao lepo i kreativno mesto. Ovde je reč o ulepšavanju realnosti kako ne bismo morali da bežimo od nje. Biti u vezi znači raditi zajedno sa nekim, biti spreman da sa nekim podeliš sve snove i nadanja, a to znači otvaranje i ranjivost.

U isto vreme kada se dešava ovaj prelaz, imamo Sunce u Raku nasuprot Plutonu u Jarcu. Sunce predstavlja samosvesnost, a pošto je u Raku to znači da će se sve vrteti oko veze i naše ideje i vizije o tom ekoliko nam ljubav znači. Pluton je taj koji zavodi red u ovaj haos jer on ima ambicija i planira svaki korak koji napravi.

Ono što je karakteristično za ovaj tranzit jeste što je promena neizbežna, ali plodove ove promene ubiraćemo tek posle pomračenja u avgustu. Možemo lako da budemo isfrustrirani jer promena ne donosi plodove brzinom kojom mi to očekujemo, ali treba vremena da stvari dođu na svoje i samo zato što se nešto ne desi danas ne znači da se neće desiti sutra.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter