BIĆEŠ IM ZAUVKE DRAGA: Tri horoskopska znaka koja nikako ne mogu da prebole bivšu!

 

Dešava se da muškarci brzo uđu u vezu ali onda se isto tako brzo pokaju jer ne mogu preboleti svoju bivšu i žive u prošlosti žaleći za onime što je bilo. Ukoliko primećujete da vas poredi sa bivšom devojkom, često je odsutan mislima i ima običaj da o njoj priča ili nekim događajima koji su obeležili njihovu vezu, proverite da li je rođen u nekom od ovih znakova. Oni veoma teško zaboravljaju ono što je bilo i neretko žive u prošlosti. 

Rak

Za njih je rastanak pakao i ne mogu da se oslobode tog tereta.  Oni se previše daju u vezi i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Oni ne poklanjaju lako svoje srce ali kada to učine, zvona zvone, anđeli pevaju. Kada se u nekog zaljube, za tu osobu će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon raskida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi mnogo opreznije ulaze u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom. 

Strelac

Veza sa Strelcem koji je veoma slobodnog duha, nije nimalo jednostavna a još je komplikovanija kada je tu i senka bivše devojke.. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je s njom imao iste probleme kao i sa vama).

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost