Izvor:
26.07.2018 u 19:02
0

SVE JE MOGUĆE: Saznajte na koji način da podignete svoju seksulnu želju!

Verovali ili ne, postoji gomila stvari koje utiču na vaš libido. Želja sa seksom varira ne samo od osobe do osobe, već zavisi i od lekova koje uzimate, načina na koji osećate sopstveno telo, ali i mentalnog zdravlja. Ako želite da pojačate svoj libido, postoji mnogo iznenađujućih stvari koje vam mogu pomoći u tome. Evo 12 stvari koje će vam omogućiti da povećate seksualnu želju, a koje vam možda nikada ne bi pale na um, a koje navodi portal “Insajder”.

HOROR FILMOVI

Ljudi se dele na one koji vole da se plaše i na one koji to mrze. Ali gledanje horor filmova, sa iznenadnim strašnim scenama i jezivim zvukovima, siguran je način da vam skoči adrenalin a sa njim i libido. Osim horor filma, možete se provozati sa partnerom na “vozu smrti” – sigurno će se priviti uz vas, na šta će vaše srce odmah brže zakucati.

VEŽBE

Postoje mnoge dobrobiti od redovnog vežbanja, a u njih spada i jačanje libido. Vežbe stimulišu proizvodnju testosterone, koji je ključan za snažan libido. Stručnjaci preporučuju jogu ili vožnju biciklom, ali će bilo koja vežba pomoći proizvodnji serotonina i dopamine koji prirodno uzrokuju želju za seksom.

VODA

Dehidracija je veoma loša po vaš libido jer uzrokuje glavobolje i suvoću vagine. Ako ne pijete mnogo vode, to je možda razlog zašto vam je slaba seksualna želja.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter